2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتی رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 29 پست
دختر گرانبها تجربه شما رو داشته

تگشون کنم راهنماییم میکنن؟ میشه ایدیشونو تگ کنین یا اگه خودتون چیزی به ذهنتون میرسه لطف کنین بگین

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
عزیزم من قصد ندارم شریک مالش باشمدارم میگم از این وضعیت مالیش ناراضی ام و ترجیح میدادم متوسط میبود

ن منم نمیگم ک تو شریک مالیش میشی با ازدواج 

منظورم اینکه تو وقتی زنش بشی همه با چشمی ک ب اون نگاه می‌کنند ب تو نگاه می‌کنند و این یعنی اصلا وضع مالی گذشته ات ب خودی پاک میشخ

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن منم نمیگم ک تو شریک مالیش میشی با ازدواج منظورم اینکه تو وقتی زنش بشی همه با چشمی ک ب اون نگاه می‌ ...

دید بقیه برام مهم نیست ابدا

خودم حس بدی دارم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
دید بقیه برام مهم نیست ابداخودم حس بدی دارم

خب وقتی نگاهی ک از جامعه دریافت کردی تغییر کرد حس خودتم خیلی بهتر میشه 

راستی چجوری آشنا شدید

@دختر_گرانبها  

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تاپیک هاشو از اولین صفحه بخون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خب وقتی نگاهی ک از جامعه دریافت کردی تغییر کرد حس خودتم خیلی بهتر میشه راستی چجوری آشنا شدید

تولد یکی از دوستام همو دیدیم اول سر صحبتو باز کرد

تاپیک هاشو از اولین صفحه بخون

مرسی عزیزم

اهان میشه برای منم دعا کنی وارد یه رابطه خیلی خوب مثل خودت بشم

من راضی نیستم از این اختلاف ولی امیدوارم شما به چیزی که مورد نظرتون هست برسید عزیزم🩷

من راضی نیستم از این اختلاف ولی امیدوارم شما به چیزی که مورد نظرتون هست برسید عزیزم🩷

مممنونم 

راسش شما ب رویای صادقانه باور دارید؟

منم دقیقا حس تورو داشتم و دارم

هیچ وقت این حس بد ولم نکرده همیشه یاد گذشتم میوفتم یاد کارایی که بابام کرده باهامون بی اهمیتی هاش بی مسئولیت بودنش من حتی تک فرزندم بودم ولی بابام حتی پول نداد من برم دانشگاه

تو اون دوران میرفتم ویزیتوری که مجازی باشوهرم اشنا شدم

تاحالا نرفته بودم سر قرار با هیچ پسری حتی با هیچ پسری رو در رو هم حرف نزده بودم ولی این اومد و هی اصرار کرد بریم بیرون

خیلییی اصرار کرد من حتی جواب پیاماشو نمیدادم خودش میگفت عاشق عکس پروفایلم شده

رفتم سر قرار و از همون اول قصدش جدی بود اصلا دیدگاه جنسی نداشت همش در تکاپوی خرید جهاز و صحبت با مامان بابام بود

خانواده ش اصلا راضی نبودن با هزار ترفند راضیشون کرد حتی قبل اینکه خانواده ش بفهمن کل جهازو خرید همه چیو

مسئولیت پذیر بود مهربون تلاشگر یه ادم خیلییی موفق برعکس من

همین الانم فکر میکنم خیلی ازم سرتره و حس بدی دارم

منم دقیقا حس تورو داشتم و دارمهیچ وقت این حس بد ولم نکرده همیشه یاد گذشتم میوفتم یاد کارایی که بابام ...

عزیزم میشه بیام خصوصی بیشتر صحبت کنیم اگه تایم داری؟ 

منم دقیقا حس تورو داشتم و دارمهیچ وقت این حس بد ولم نکرده همیشه یاد گذشتم میوفتم یاد کارایی که بابام ...

حس میکنم شما کاملا درکم میکنی

ولی من با تمام وجودم عاشقشم

میگن دل ادما مثلا قلک میمونه وقتی محبت بندازی توش دیگه نمیتونی درش بیاری مگر اینکه بشکونیش

منم محبت ندیده بودم تو زندگیم و یهو این شد همه چیزم

هرشب از ترس اینکه دیگه نبینمش تا صبح گریه میکردم حتی گاهی تو بغل خودش گریه میکنم چون دلم براش تنگ میشه

عطر تنش برام مثل نفسه پیشم که نیست انگار همه دنیام خالیه

من واقعا عاشقشم جونمو براش میدم حتی اگه تمام پولاشو از دست داد من عین الان عاشقشم چون میدونم چقد تو قلبم ریشه زده از طرفی خودمو لایقش نمیدونم از نظر فرهنگ خانواده وضع مالی ما خیلی ازشون پایین تریم بابام هیچ کاری تو کل ۲۴ سال زندگیم برام نکرد ولی این اومد و با تمام مهربونیش حواسش به من بود من تمام دلخوشی زندگیم نقاشی کشیدن و گربه ها و طبیعت و زنده بودن کودک درونم بود قبل اون دنیای کوچیکی داشتم ولی اون یه ادم شجاع موفق پولدار ریسک پذیر قابل اعتماد زرنگ و باهوش بود ولی من یه ارایشگر ساده که چندتا زبان خارجی بلده و هرروز باشگاه میره

همین