2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتی رابطه

559 بازدید | 29 پست

خانوما ما ازدواج نکردیم ولی تو رابطه جدی هستیم و قصدمونم جدی هست

اما قضیه اختلاف طبقاتی داره با همه تار و پود وجودم اذیتم میکنه

ما متوسطیم و اونا خیلی خیلی بالاتر

خیلی زیاد دوست داریم همدیگه رو و هرچیزی که هست از روی علاقه است

اما این حجم از اختلاف باعث شده بعضی وقتا حس بدی بهش داشته باشم

انگار تنم تنگ شده برام

نمیتونم تحمل کنم

ممنون میشم راهنماییم کنین

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

کبوتر با کبوتر

باز با باز

کند "هم جنس" با هم "هم جنس" پرواز 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری نباشه فردا ازدواج کردی و ازش تقاضایی داشتی بزنه تو سرت و بگه مگه خونه بابات چی داشتی ،،،اخلاقش و دربیار این مدلی نباشه تازه به دوران رسیده و گدا گشنه نباشه

شاید که خدا اینجوری خواسته
والت من بودم فقط مسله این بود قبول میکردم چون قرار نیست ک همش نسل تو یه رده باشه

هیچ مسئله دیگه ای نیست 

ولی واقعا احساس میکنم دارم اذیت میشم

به شدت مغرورم و با وجود اینکه اخلاقش خیلی خوبه انگار نمیتونم تحمل کنم ازم انقدر بالاتر باشه

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
یجوری نباشه فردا ازدواج کردی و ازش تقاضایی داشتی بزنه تو سرت و بگه مگه خونه بابات چی داشتی ،،،اخلاقش ...

نه اصلا اصلا اینطوری نیست و هر حس بدی که هست من خودم دارم

به شدت مهربون و دست و دلباز 

ماهم پایین نیستیم متوسطیم ولی اونا خیلی بالاترن

هیچ مسئله دیگه ای نیست ولی واقعا احساس میکنم دارم اذیت میشمبه شدت مغرورم و با وجود اینکه اخلاقش خیلی ...

وقتی ازدواج کردی رفتی اصلا اینو ضعف خودت نشون نده ایجوری بردی 

آفرین بوس ب پیشونیت 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
وقتی ازدواج کردی رفتی اصلا اینو ضعف خودت نشون نده ایجوری بردی آفرین بوس ب پیشونیت

مشکل حدس بدیه که خودم دارم

نمیتونم تحمل کنم این قضیه رو و حتی فکرشو کردم تموم کنم اما از شدت حس و علاقه ای که دارم بهش نمیتونم

نه اصلا اصلا اینطوری نیست و هر حس بدی که هست من خودم دارمبه شدت مهربون و دست و دلباز ماهم پایین نیست ...

اصلا به روش نیار که شما پایین ترید مدام بگو پدرم برامون چیزی کم نزاشته و تو رفاه کامل بزرگ شدم اصلا نقطه ضعف ندی دستش 

اصلا به روش نیار که شما پایین ترید مدام بگو پدرم برامون چیزی کم نزاشته و تو رفاه کامل بزرگ شدم اصلا ...

واقعا هم تو رفاه کامل بزرگ شدم و میگم که متوسط هستیم حتی متوسط رو به بالا ولی ایشون بسیار بالاتر هستن

واقعا هم تو رفاه کامل بزرگ شدم و میگم که متوسط هستیم حتی متوسط رو به بالا ولی ایشون بسیار بالاتر هست ...

هر چی هم هست اصلا اینو به روش نیار اگه قصدت ازدواجه باهاش ،به عنوان تجربه میگم 

هر چی هم هست اصلا اینو به روش نیار اگه قصدت ازدواجه باهاش ،به عنوان تجربه میگم

تجربه داشتین؟ به مشکل نخوردین غرورتون اذیت نمیشد؟ 

نه هیچکدوممون به روی هم نمیاریم چیزی

مهم نیست براش

مشکل حدس بدیه که خودم دارمنمیتونم تحمل کنم این قضیه رو و حتی فکرشو کردم تموم کنم اما از شدت حس و علا ...

ببین خودتو سرگرم کن  و زودتر  ازدواج کن ک تو هم شریک مالش باشی بعدم یادت باشه نسل ی ک از تو هستند قراره از این تصمیم خوشحال باشند یا ناراحت

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
ببین خودتو سرگرم کن و زودتر ازدواج کن ک تو هم شریک مالش باشی بعدم یادت باشه نسل ی ک از تو هستند قر ...

عزیزم من قصد ندارم شریک مالش باشم

دارم میگم از این وضعیت مالیش ناراضی ام و ترجیح میدادم متوسط میبود

دختر گرانبها تجربه شما رو داشته

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن