2777
2789
عنوان

وای نیاز دارم بهتون بیاین بچه هااا

240 بازدید | 20 پست

پسری ک از قبل میشناسیش ینی مصلن مشاورت بوده بعد الان بعد 3 سال بت پیشنهاد داده حالا میگه میخام منو بشناسی همه ویژگی هاشو گفت اینم گفت ک من خیلی هاتم! بعدا ک گفتم خط قرمز منه گفت اصلا نمیخام تو برام کاری کنی فقط خاستم بدونی! این منظورش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باتوجه به تجربه هام

جنسیش داره میکنه واین خوب نیست

چهااروز دیگه میگه من هاتم فلان کن

چندسالته؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

اصلا در مرحله اول آشنایی برای این حرف زوده ایشون غیر مستقیم گفته که دنبال چیه ومن اگه بودم حس خوبی ...

منم اصلا حس خوبی نگرفتم... خیلی تو دوراهیم، بعلاوه ک پیشش بودم ولی خب اصلا سعی نکرده خیلی. نزدیک شه 

باتوجه به تجربه هامجنسیش داره میکنه واین خوب نیستچهااروز دیگه میگه من هاتم فلان کنچندسالته؟

19،بهش گفتم خط قرمزمه گفتم بمیرمم نمیکنم قبل ازدواج اونم گفت مشکلی نیس قابل کنترل! گفتم خیلی مهمه گف ن اونقد ک تو میگی منم اصرار نکردم فقط بهش گفتم اصلا فکر اینکار ب سرت نزنع