2777
2789
عنوان

اعصابم خورده😖😖😖

600 بازدید | 41 پست

دلم ميخواد شوهرمو بگيرم بزنم😭

من مامانم اينا ميخوان برن جمكران باخاله واينام

حالا چند هفتس ميخوان برن هي هرسري واسه يكيشون يه مشكل پيش اومده نرفتن

هفته قبل دوتاشون رفتن مامانمم اومد بره گفتم نرو من مريضم نرو بزار هفته ديگه بريم،

اونام يكيشون باخواهرشوهر ايناش رفت اون يكي نرفت

حالا مامانم زنگ زده ميگه فردا بريم،خاله هامو زندايي امم هست ،گفتم باشه ميام گفت ،ديگه پول مث قبل قبول نميكنن ك تواتوبوس بگيرن همين الان زود بايد بريزي ب كارتشون

گفتم باشه حالا به شوهرم ميگم بريزه

مامانم هرچي گفت خودم حالا ميريزم گفتم نه

حالا شوهرم اومده ميگم من ميخوام برم جمكران ميگه نميخواد بري😭😭😭😭

هرچي ميگم هركار ميكنم ،ميگه نه نميخواد

بري ،پروو ميگه ناهار بياربخوريم

منم كوفتم نميارم رفت خوابيد

زنگ زدم مامانم ميگم من نميام

اونم وايساده چيز گفتن ميگه چند هفته اس منو مسخره كردي حالام ميگي نميام،منم يهو بغض كردم گوشيو قطع كردم😭😭😭😭😭😭

چرااينجوري ميكنه خب😭اه اه اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه این اخلاق مزخرفو شوهر منم داره یه موقع از در دروازه تو نمیره یهو از ته سوزن تو میره قشنگگگگگ درکت میکنم الان دلت میخواد جرش بدی😑

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
شما قبل از اینکه به مامانت بگی میام با شوهرت مشورت کرده بودی که میخوای بری با مامانت جمکران؟

نه خب اخه خيلي دور نيست كه بخوام بگم يا مسافرت نميخوام برم كه مااصفهانيم ظهر بريم شب رسيديم 

اه این اخلاق مزخرفو شوهر منم داره یه موقع از در دروازه تو نمیره یهو از ته سوزن تو میره قشنگگگگگ درکت ...

واي دقيقا همش ضد حال ميزنه

فقط نميدونم چجوري تلافي كنم الانم صدا تلويزيونو تااخر زياد كردم خوابش نبره

واي دقيقا همش ضد حال ميزنه فقط نميدونم چجوري تلافي كنم الانم صدا تلويزيونو تااخر زياد كردم خوابش نب ...

علت مخالفتشو نگفت؟

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته