2777
2789
عنوان

دعوای من وشوهرم

256 بازدید | 16 پست

امروز پیاده داشتیم می‌رفتیم یه دختر 4یا پنج ساله شدید خورد زمین پشت سرش خانوادش میومدن تا اونا برسن من رفتم بچه رو بلند کردم الان دوساعته با من دعوا می کنه میگه نباید این کار رو میکردی

واقعا دلم شکست دست خودم نبود یهو رفتم دلم براش سوخت

شوهرم هر چی از دهنش در آمد گفت 

به نظرتون کار بدی کردم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. کارت بد نبود. ما اگه بودیم شوهرم سمت دختره پرواز می‌کرد. براش قصه میخوند تا آروم بشه. صداش برای داستان و قصه خیلی آروم و جذابه. شوهرت چقدر ایراد میگیره. شاید مثلا منظورش این بود که مسئولیت داره. اگه بچه جایی اش شکسته بود نباید بلندش میکردی. باید ی دلیلی داشته باشه که گفته

میشه کمی توضیح بدین

چرا باید از محبت تو به دیگری،عصبی بشه 

احتمالا یه کمبودی تو گذشته اش داره،یا از طرف تو کمبود احساس می کنه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.