2777
2789
عنوان

ازین روزای خواستگاری بیزارم

597 بازدید | 37 پست

لطفا راهنماییم کنید و اینکه کاربر قدیمی ام با این اکانت تازه عضو شدم 🙏

پارتنرم همون اول ک آشنا شدیم ۲ ماه بعدش با خانوادم صحبت کرد ولی گفتن باید بیشتر آشنا بشیم،یک سال گذشت ،ماه پیش رسما اومدن خواستگاری بابام پول نداشت برام حتی جشن کوچیک بگیره ،خونمونم کوچیکه،باید باغی تالاری چیزی اجاره کنیم،بهشون گفتن نه یه ۶ ماهم صبر کنید بعدش مستقیم عقد کنیم، حالا اینا مامانش و خواهراش میخوان تو این ۶ ماه رفت آمد کنیم الان زنگ زدن گفتن فردا میایم خونتون ،مامانم شروع کرده میگه برا چی اصلا بیان چه دلیلی داره ،میگه عجب غلطی کردم گفتم آشنا شید من فعلا چندسال آمادگی ندارم دختر شوهر بدم پولی هم ندارن،ینی هر سری میخوان بیان مامانم دو روز با من دعوا میکنه اخم میکنه روزای خوشم و زهرمارم کرده الانم میگه دلم میخواد این پسره رو خفه کنم، اون پسر خوبیه حتی همون اول مامانم تاییدش کرد 

از این لحاظ ک پسره مشکلی نداره خیالتون راحت باشه اینا فقط ب فکر خودشونن ،منم آدمم نزدیک ۲۳ سالمه نیاز جنسیم ب کل جنبه های زندگیم فشار آورده، اینم پسر خوبیه و دوسم داره ولی چون خانوادم پول ندارن دارن بختمو خراب میکنن

حدلا من تموم شرایط ازدواجو دارم

هرکی میاد سمتم. 

یا مناسبم‌نیست

وقتی م میگم جدی میره

مادرم از غصه من دیگه نمیدونه چیکار کنه

حالا مادر شما

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. به نظرم مجبور نیستین جشن عقد بگیرین. خود من توی محضر عقد کردیم. خیلیم راضی هستم. اون ۶ ماه و یکسال که صرف جشن عقد میشه . میتونه صرف خرید جهیزیه بشه. 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون
حدلا من تموم شرایط ازدواجو دارمهرکی میاد سمتم. یا مناسبم‌نیستوقتی م میگم جدی میرهمادرم از غصه من دیگ ...

بخدا خیلی خستم اگه اینو نزارن و دیگه خواستگار خوبی پیدا نشه هیچوقت مامان بابامو نمیبخشم

۲۳سالته تحصیلاتت چیه برو سرکار الان حداقل منشی پاره وقت  ۶تومن میدن تمام وقت ۱۰ میتونی قسط ۴تا وسیله رو بدی که خودت از یه جا شروع کن 

و ببخشید میگم فکر کردی زود برید سرخونه زندگی هر شب برنامه است نه عزیزم متاهلا  بس کار میکنن وخسته اند وفکر وخیال دارن همه چی تعطیل میشه 

مادرتم درست گفته اشنایی خیلی مهمه خیلی الان پشیمون شده بگو ملت که مسخره ما نیستن بزار بیان لج نکن زن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
۲۳ سالته... نیاز جنسیت به کل جنبه‌های زندگیت فشار آورده؟؟؟!!!😒

چیز عجیبیه ایا؟؟

بچه ک نیست عجیب باشه. اتفاقا تو اوج جوونی هست ک بیشترین نیاز هست

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت