2777
2789
عنوان

ازین روزای خواستگاری بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست
بخدا خیلی خستم اگه اینو نزارن و دیگه خواستگار خوبی پیدا نشه هیچوقت مامان بابامو نمیبخشم

خب برید سرکار 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن

خانوادتم برات آرزو دارن و نمیخوان شرمنده بشن

بخاطر یه نیاز جنسی همه چیو خراب نکن

خودت دوس نداری جشن بگیری و درست حسابی عروس بشی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جشن عقد منظورتونه ؟! خوب با هم عروسی یکسره عروسی بگیرید ! خودتون شاغل نیستید !! بنظر ام حالا هم بشن ...

ب نامزدم میگم میگه نه هرچیزی جای خودش

آخه مردم دختر ترشیده هم اینجوری شوهر نمیدن نه جشنی نه نشونی نه چیزی

نه دانشجوام 

عزیزم بخدا دیگه  یکسال و نیم میشه خسته شدیم

آخه وقتی نمیزارن بیرون بریم تلفنی حرف زدنی هی میگن قط کن قط کن ما چجوری همو بشناسیم؟

فردا اونا میان و من ب جای آماده شدن از گریه داغون شدم

بخدا خیلی خستم اگه اینو نزارن و دیگه خواستگار خوبی پیدا نشه هیچوقت مامان بابامو نمیبخشم

پسره اگه واقعا بخوادت و دوست داشته باشه صبر میکنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه عقد محضری بگیرید بدون جشن

اونا قبول نمیکنن چون جشن نشون هم نگرفتیم الان میگن دخترشون رو دست مونده

بعدشم شما فکر کردی بعدش حل میشه ؟نه میخوان بگن هزینه عروسی و جهاز نداریم

ینی چی عزیزم منظورت؟

دوست عزیز، الان همسن و سال‌های شما دنبال درس و شغل و پیشرفته. مگه چند سالته که انقدر عجله داری؟!

خودتم که میگی وضع مالی خونوادت خوب نیست. حداقل خودت پیشرفت کن و درآمدی داشته باش.

حالا اگه صبر کنی واقعا بابات تلاشی میکنه؟

میتونه هزینه هارو اوکی کنه؟ یا فقط حرفشو میزنه و الکی

عقب میندازه

۲۳سالته تحصیلاتت چیه برو سرکار الان حداقل منشی پاره وقت ۶تومن میدن تمام وقت ۱۰ میتونی قسط ۴تا وسیله ...

عزیزدلم دانشجوام نصف هفته خوابگاه نصف هفته خونم نمیتونم جای ثابت کار کنم بعدشم خانوادم حتی نمیزارن کار کنم باید یه بارم سر اون بحث بشه

دوست عزیز، الان همسن و سال‌های شما دنبال درس و شغل و پیشرفته. مگه چند سالته که انقدر عجله داری؟!خودت ...

عزیزم دنبال درس و پیشرفت بودم و الان سال دیگه معلمم تو مدرسه

چ ربطی ب نیاز جنسی داره؟وقتی درک نمیکنید قضاوت نکنید لطفا

ب نامزدم میگم میگه نه هرچیزی جای خودشآخه مردم دختر ترشیده هم اینجوری شوهر نمیدن نه جشنی نه نشونی نه ...

اینکه نمیزارن بیرون هم برید که اصلا نمیشه و درست نیست ، پس چطور شناخت پیدا کنید 

و اینکه عزیزم من به عنوان کسی که پدر ام هم خرج بله برون داد و هم عقد و در آخر  حتی لباس و لوازم و … داماد هم خریدیم همسرم لحظه آخر زد زیر عروسی و شام عروسی ام ب پای من و‌خانواده اونم یجورایی شد و نصف خونه و جهاز از من بود …  میخوام بگم اول از اینکه همسر شما حق نداره تعیین تکلیف کنه اومد و‌شما همه مراسم گرفتید این. آقا بزنه زیر همه چی اون موقع چی !  خیلی رک بهش بگید شرایط ما فعلا اینجوری پیش اومده اگر میخوای با هم بسازیم بسم الله ،. مثلا ایشون شما رو بگن خوب من ندارم و تو بساز و فلان شما رو‌مجاب میکنه قبول کنید اما … بنظرم نه بزارید خانواده تون تحت فشار باشن نه اینکه اصلا کاری نکنید چون هر قدم ک بر دارید شان خودتون رو نمایش میزارید 

🕊