2777
2789

دعوا نکردم یه اتفاقی افتاد من از دستش ناراحت شدم بعد که اون فهمید من ناراحت شدم از دستش و قبلا بهش نگفته بودم ناراحت شد سر همین موضوع یک ماهی بوو پیام نداده بود منم بهش پیام ندادم الان بهم پیام داده سلام و منم جوابش رو دادم بعد گفت خوبی منم گفتم ممنون بعد گفت ببخشید مزاحم شدم و وقتتون رو گرفتم منم گفتم نه مزاحم نیستی و ... اونم گفت طرف مقابلت رو خر فرض نکن باشه مزاحمت نیستم ممنون و خداحافظ 

منم دوباره براش توضیح دادم کع مزاحم نیستی و الکی که نمیگم و ... گفت کاملا مشخصه منم گفتم باشه هرجور دوست داری فکر کن سین کرد دیگه چیزی نگفت 

بنظرتون الان چیکارش کنم؟:/

دوست معمولیمم هست یعنی صمیمی نیستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفیقم یه سوال پرسید اون دوستمون میاد منم گفتم نمیدونم گفت باشه مزاحمت نمیشم منم اصن چیزی نگفته ب ...

نمیدونم چرا اینجورین بعضیا 

منم بهش چیز خاصی نگفتم اصلا این ناراحتی هم که یه ماه پیش، پیش اومد اصلا نه باهم دعوا کردم نه حرف زدیم هیچی