2777
2789
عنوان

زن شلخته و بی عرضه

1299 بازدید | 34 پست

خیلی خستم واقعا زن تنبل و بی عرضه ایم های تصمیم میگیرم ورزش کنم ولی فقط س روز  انجامش میدم خیلی وقته آرایش نکردم لباس مرتب نپوشیدن ب دخترم نمیرسم ب شوهرم نمیرسم پس انداز نکردم عمرم بیهوده داره میگذره. بقول شوهرم برای حقوق بی ارزش دارم کارمیکنم ولی خب بقیه همکارام مگ نیستن؟؟؟ اونام کارمیکنم زندگی میکنند ترشی مربا غذا خونشون تمیز فقط منم بی عرضم  نمی‌دونم چیکارکنم حقوقم کمه ولی نیازش دارم. برااینکه حالم خوب بشه یکم کارمیکنم . اینقدر احمقم ک ترس دارم دندونای خرابمم بکشم دهنم بوی بد گرفته . عرضه ندارم ی وسیله خوب داشته باشم واقعا بی لیاقتم بی ارزشم هیچ‌یک سرجاش نی خونم بو که میده خودم افتضاحه خیلی ازخودم بدم میاد کاش بلد بودم زندگی داری کنم زنونگی کنم زندگی کنم کاش بلد بودم پس انداز کردن و  هرکس دیگ جای من بود بعدهفت سال زندگیشوجمع کرده بود متاسفم برا خودم من ی احمق ی زن تنبل  و بی خاصیتم هرجور دلتون میخواد باهام حرف بزنین بدترازاین نمیشم  کاش بلد بودم زندگیمو جمع میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عزیزم این چه حرفیه میزنی 

برا خودت برنامه بریز و کم کم کارا خونه رو بکن 

روزی نیم ساعت پیاده روی کن 

به دخترت و خودت برس 

روتین بذار برا زندگیت اولش سخته بعد کم کم عادت میشه 

شغلت چبا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

چرا انقد خودتو اذیت میکنی عزیزم .درامد همسرت چطوره؟اگه یه مدت نیاز های مالیتو تامین میکنه سر کار نرو کار کردن خودش کلی ادمو خسته میکنه خب .یه مدتی نرو بجاش صبحا باشگاه برو بعد بیا خونتو تمیز کن وصایلو خورد خورد نو کن گل طبیعی تو خونه بزار دخترتو بفرس مهد اگه سنش کمه اگه نه بزارش کلاسی چیزی بجا این حرفا یذره با خودت مهربون تر باش

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

همه جیز رو ول کن 

فقططط یه راه حل داری 

الکی هم‌ پول دکتر و.. فلان نده ..‌

فقط،برو با خانمهای زرنگ و خوشگل و سرزبون دار و خانه دار و موفق دوست شو و دوست پیدا کن .

باشگاهها ،پارک اول صبح  اون خانمهایی که میان ورزش ! 

تو دوست و اشنا و .. بگرد و پیدا کن .‌

کم کم میشی لنگه اونها زررررنگ !!! 

وا عزیزم این چه حرفیه میزنی برا خودت برنامه بریز و کم کم کارا خونه رو بکن روزی نیم ساعت پیاده روی کن ...

منم ی مدت  تنبل شدم دستم به کار نمیرفت دیدم خونه داره به چوخ میره دگ تنبلی رو کنار گداشتم 

جیش تو این زندگی😒
چرا اینقدر خودت و اذیت میکنی؟؟ فک کنم افسردگی داری...

ن اذیت نیست خستم از بس همه میگن شلختم خونم کثیفه میشورم میسابم بازم میگن خونم کدرشده. خیلی خستم ۲۷سالمع دندونام همه داغون عرضه ندارم مسواکم مرتب بزنم

همه جیز رو ول کن فقططط یه راه حل داری الکی هم‌ پول دکتر و.. فلان نده ..‌فقط،برو با خانمهای زرنگ و خو ...

متاسفانه هیچکس همیچین شرایطی رو ندارع اینجام کل تاپیکام راجب اینه ک گروه بزنیم بتونن کمکم کنین هیچکس پایه نی ی گروهم زدیم عضوشدن هیچکدوم پایه نبودن