2777
2789

برو با مربی صحبت کن به بهانه اینکه بهت برنامه بده و حرکات ورزشی بهت بده انجام بدی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایم رو میدونی یعنی ثبت نام کردی دیگه ؟ یا تازه میخوای بری ثبت نام کنی؟

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

برو پیش مربی بگو من تازه واردم هزینه رو بپرس و بگو راهنماییت کنه چیکار کنی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

برو اونجا یه قسمت دارن که کارای ثبت نام و … انجام میدن با منشیش صحبت کن بگو فلان روزا مثلا میخوام ثبت نام کنم و اگه برنامه خواستی بگو مربی رو میخوام بیینم، میری به مربی میگی مثلا میخوام بیشتر رو پایین تنم کار بشه و اینجوری بشم اونجوری بشم اونم طبق خواسته ی شما و جلساتی که لازم دارید بهتون برنامه میده

بعدش که ثبت نام کردی سر تایم جلساتت رو میری، با خودتم لباس ورزشی میبری تو رختکن تعویض میکنی خجالت نداره دیگه🤷🏻‍♀️

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

ببین نمیتونم برم جلو

خب نه دیگه نمیشه که اینجوری، شهامت داشته باش

حتی خودت بری تنهایی بدون اطلاع از دستگاه ها استفاده کنی یا من دراوردی ورزش کنی ممکنه تاثیری نداشته باشه و به عضلاتت اسیب هم بزنه 

برو با منشی حداقل صحبت کن ببین برنامه چجوریه یا به مربی بگو چه ورزش و حرکاتی برا هیکل من مناسبه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
تازه برا ثبت نام یه بار رفتم برا ثبت نام تایم باشگاهشونو گف فقط

خب برو کارتت رو هم ببر همون ورود باشگاه خب منشی نشسته برو ورزشتو انتخاب کن هزینه رو حساب کن راهنماییت میکنه لباسهاتو کجا بذاری و... میری داخل پیش بقیه ورزش میکنی گلم دیگه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫