2777
2789
عنوان

حسادت جاری و بی محلی

224 بازدید | 3 پست

سلام احوال شما ؛ لطفا هر خانمی ک تجربه داره کمک کنه این متن مال من نیست از طرف دوستم براتون تعریف میکنم . 

من و جاریم از دوران مدرسه هم دیگه رو میشناسیم و مشکل من این که تو خانواده شوهرم خیلی از جاری میترسن و حساب میبرن از وقتی که من باردار شدم جاری تو جمع به من بی محلی میکنه جواب سلام نمیده و خانواده شوهر همیشه حق به جاری میدن من این مشکل به مادر بزرگ شوهرم گفتم و پدر شوهرم با من دعوا کرد . از گلایه ای ک کردم مادر شوهرم شب به خونه ما امد و خیلی قایمکی ۱۰۰ تومن به عنوان کادو به من داد و خیلی اصرار داشت که جاری نفهمه الان به نظرتون دوست من چه برخوردی کنه ؟ خیلی هم ناراحته و پدر شوهر به شوهر گفته که حواسش به پیغام های که میفرسته باشه چون اگه دعوا درست کنه منجر به طلاق میشه . 

جاری و مادرشوهر و خواهرشوهر پدر شوعر عددی نیستن که آدم بخواد تو زندگیش مشکلی به وجود بیاره. 

اون هم بی محلی کنه تمام. و زندگی خودش کنه. 

گلایه کردن از نظر من برا آدم های کمبود دار هست و لول پایین....براش هیچ کس مهم نباشه فقط خودش و شوهرش. 

شوهرش رام خودش کنه و درکش کنه کافیه. ✌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

نباید میرفت پیش مامان بزرگ گله مبکرد باید با جاری مث خودش رفتار کرد اون بی محلی میکرد اینم بی محلی میکرد درضمن جاری فقط باید در حد سلام خداحافظ باشی الانم ک تر زده دیگه با زبون جمش کنه بگه من چیزی نگفتم من اونو خیلی دوسدارم گفتم ببینم مشکلی داره تو خودشه تو ظاهر باهاشون خوب باشه بعدشم دورا دور اما قهر نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.