2777
2789
عنوان

میهمان یا میزبان

283 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها امیدوارم حاله همتون خوب باشه😍من ۱۰ ساله ازدواج کردم و هنوز موقع دعوت میهمان استرس دارم همه کارامو از قبل انجام میدم،قبل رسیدن میهمان میز پذیرایی رو کامل میچینم،دوش میگیرم و به خودم میرسم اینارو میگم که بدونید همه کارامو از دو روز قبل میکنم،اصلا هم اجازه نمیدم کسی دست به ظرف بزاره خودم بعد رفتنشون میشورم،سعی میکنم یه بازی و چیزی حتما بزارم که به همه خوش بگذره چون سخنور خوبی نیستم کخصوصا تو جمع های زیاد خجالت میکشم😫ولی بازم بعد رفتنشون خودخوری دارم نکنه بهشون بد گذشته باشه

میخوام بدونم شما به عنوان مهمان دوست دارید چه میزبانی داشته باشید

خاطرات از میهمانی و یا میزبانی خوب و بد اگه دارید میشه بگید

که بدونیو چه کاری خوبه چه کاری بد شاید خیلیا مثه من باشن

تو ماه آینده چندتا مهمانی دارم که اگه دوست داشته باشین عکساشو واستون میزارم اینجا اینکه چیا میخوام درست کنم فقط الان دوست دارم بدونم چطوری میهمانی خوبی برگزار کنیم

کاربر خاموش🥹از ۹۷ تا امروز😍عاشق آشپزی و شیرینی پزی😀

مهمونی به دل صاحب خونه است نه به غدا و پذیرایی 

خونه مادر بزرگ ها که جند مدل غذا جلومون نمیزاشتن 

همین که میدونستیم مامانبزرگ دوستمون داره و یادش میمونه کدوم نوه چه غذای دوست داره عشق میکردیم 

همین که مهمون حس کن شما از احبار دوعوتش نردید و واقعا از حضورش توی خونتون خوشحالید کافیه

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

فقط فقط میزبان خوش رو و خوش برخورد باشه غذاش مهم نیست حتی اگه نون پنیر باشه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جا خوندم نوشته بود هیچوقت خونه کسی که جلو روی میهمان باهم دعوا میکنن نرید. مثلا زنوشوهری که جلوی میهمان اینکارو میکنن واقعا زشته‌.

یا میزبان بگه چرا زودتر نیومدی کمک کنی

یا میزبان شخصا به خود شخص میهمان زنگ نزنه برای دعوت و بسپره ب کسی دیگه به اونا بگه و ازاین قبیل چیزها.  رفتار و اخلاق میزبان بیشتربرای من مهمه تا پذیرایی و غذا

از میزبانی که همش تو آشپزخونس بدم میاد ، چند شب پیش جایی دعوت بودیم ، خانمه مثلا میخواست سنگ تموم بزاره ، همش درحال پذیرایی کردن بود و تو آشپزخونه بود ساعت ده به شوهرم اشاره کردم پاشو بریم .ولی جدای این حرفا اعتماد بنفست کمه ، ببرش بالا ، نشخوار ذهنی داری

اینکه بچه مهمان رو، از دو سال یا حتی یکسال به بالا، برای غذا و پذیرایی به اندازه بزرگسال حساب کنن

مثلاً میوه خوردنی یه پیشدستی هم برای بچه بزارین، حتی شده ملامین، نه اینکه بچه با مامانش یه پیشدستی داشته باشن، چه بسا بچه پیشدستی مادرشو برداره ،مادر روش نشه چیزی بگه

یا بچه ها سر سفره یه تیکه گوشت داشته باشن، و ...