2777
2789
عنوان

سرخ کن دسینی

2924 بازدید | 10 پست

دوستان سلام ، همسرم دیشب از مشتری که لوازم خانگی داره یه سرخ کن ۸لیتری خریده ۸۲۰۰ برامون حساب کرده من امروز زدم اینترنت که کارایش رو یاد بگیرم دیدم نهایت قیمت تو ترب و  با سلام زده ۴۲۰۰، الان نمی‌دونم ببرم چی بگم بهش، میشه راهنمایی کنین که چی بگم بد نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

م اینترنت زده مارک دسینی اصلش مال چینه

من یه سرخ کن داشتم سفارش کشور امارات با اونی که چین بود زمین تا اسمون فرق میکرد 

اما شما اگه دلت باهاش نیست برو پس بده 

به فروشنده بگو میرم اتحادیه شکایت میکنم 

من یه سرخ کن داشتم سفارش کشور امارات با اونی که چین بود زمین تا اسمون فرق میکرد اما شما اگه دلت باها ...

رفتم گفت من تضمین می کنم که بهترین مارک دسینی رو بهتون دادم گفت الان اصلی و تقلبی رو نمیشه تشخیص داد دیگه چند تا ما ک دیگه هم داشت گفت اونا هم خوبن اما به پای این نمی رسن مثلا یورولند داشت. رمانتیک هوم داشت و سیلور کرست