2777
2789

دوروزه  همش دارن گزارش میزنن برام توسط ادم عوضی شناسایی شدم یکسری تاپیک هارو رفیقم کذاشته یکسری رو من خانمهای کل کزارش بزنید توروخدا من انقدر برااونایی ک گزارش زدن ف..ال گرفتم دهنم سرویس شده خیلیا درخاست دادن ک تا شب همرو باز میکنم نیاز دارم ب یک گزارش دیگ 

براتون نماز شب میخونم لطفا اخری رو هم گزارش کنید نمیدونم اون از هدا بی خبر کیع تهدیدم میکنه

@nooor7979   صفحه ۲۱ عنوانش اینه با شوهرم فرار کردم این شد نتیجم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چیکار کنیم و ماجرا چیه

برو داخل این کاربری ک تک کردم صفحه ۲۱ عنوانش زده با شوهرم فرار کردم این شد نتیحه 

این رو گزارش کن 

از صبح تاحالا بیست تا تاپیک ترکوندن بچها کلی استخاره ف..ال گرفتم حتی نرسیدم نهار بخورم 

عزیزم ب جان مادرم اسکرین میفرستم ببین چقدر درخاست اومده بالا

توسط یمی از اشناهای همسرم شناسایی شدم و چند روزه خواب و خوراک ندارم انقدر اینجا اسم نماز شب خاستم و برا بچه ها ف..ال گرفتم سرویس شدم 

خیلی ها درخاست دادن همشون رو باز میکنم مخبت کردین شماهم درخاستپ قبول کردم ماه تولدت رو با نام مادرت رو بزار

عزیزم قبول میکنم الان

مرسی 

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤