2777
2789
کاشت ناخن درامد داره ولی بدای کمر و گردن و چشم ضرر دارهه

دیسک دارم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بآور کن اصلا هی گیج میشممیخام ی دوره هایی ببینم واسه شاغل شدناصلا از دوره های ارایشگری و خیاطی ام خو ...

چه کارهایی برات جذابه؟ به چی علاقه داری؟

میتونی بری توی گوگل لیست شغل هارو سرچ کنی بعد یکی یکی بررسی کنی ببینی به دردت میخوره علاقه داری یانه

دوتا کار هم میتونی بکنی، تست استعدادیابی بدی و mbti اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم، بعد به سری شغل پیشنهاد میده

کار دومم اینکه چارت تولدتو بدی کسی برات تفسیر کنه اونجا هم یه سری مشاغلی که همسوی انرژیته و بری دنبالش موفق میشی رو میگه

البته خیلی چیزای دیگه هم میگه هااا ولی خب من که گرفتم هدفم همین بود

اینم بدون ۲۶ سالگی براش شروع دیر نیس

من الان ۳۱ سالمه و تازه میخوام یکارایی بکنم، تا الان سردرگم بودم و خیلی کارا کردم ولی نصفه ول شد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دوس دارم فقط نمیدونم چطور ازش درآمد زایی کرد و اینکه چقدر حقوقش چقدر باید سرمایه بزاری و واسه ...

نه سرمایه زیادی هم نمیخواد تهه تهه ۴تا ۵ میلیون که برای سرپایه اولیه کار خیلی کمه

البته الان قیمتا هم تغییر کرده شاید بیشتر بشه دقیق نمیدونم

وسیلهات (فقط ضروری بخری)۲تومن اینا میشه 

اموزش بنظرم تو یوتیوب میتونی بهترین دستورها رو پیدا کنی و حتما نیاز نیست برای کیکهای ساده ت هم دوره بخری

ظرف و ظروف آرد و...ایناهم زیاد نمیشه لیبل و پاکتتم شاید بشه ۹۰۰ اینا پس همش رو هم هزینه هایی که تاحدی باشه ک نتونی از پسش بربیای نیست

خیلی بده همون بهتر ادامه ندادی اگر دوست داری شاغل باشی و بخاطر شرایطط تو خونه راححتری همون شیرینی پز ...

اخه شاغل بودنمم مهندس شیمی ام🤣 باز دائم سرپا باید باشم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اتفاقا دوس دارم فقط نمیدونم چطور ازش درآمد زایی کرد و اینکه چقدر حقوقش چقدر باید سرمایه بزاری و واسه ...

شیرینی پزی و کیک پزی برای شروع هزینه ی زیادی نمیخواد

یه سری مواد اولیه میخری، انقدرم ویدیو اموزشی توی یوتیوب و اینستا ریخته و کتاب اشپزی هست که تمرین میکنی و بعد مدتی ماهر میشی

برای فروش هم بسته بندی میکنی به سوپری ها میدی، به کافی شاپ میدی، وقتی ظاهر و بسته بندی جذاب داشتهباشه و بعدم کیفیتت عالی باشه سفارشات زیاد میشه

درکنارشم پیج اینستا میزنی روی اونم کار میکنی

اگرم یوتیوب بزنی و ویدیو بزاری که اونجام میتونی درامد داشته باشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ای بابا سخ شده ک😂امضات جالبه😁

اخه کاربری قبلیم بخاطر توهین ب افغونی ها تعلیق شده😁

ای بابا🤭پس ترسیدی😁چون با شماره س سخته هی از اول بیای😂

نه نترسیدم . اتفاقا از خدامه اون کاربریم کلا پاک بشه . چیزی هم ک من زیاد دارم سیمکارته .🤪

یوتیوب فک کنم باید طول بکشه تا ب درامد برسی نه؟

باید سابسکرایبر ها به ۱۰۰۰ تا برسه تا درامدتو بتونی برداشت کنی

به ازای هر ۱۰۰۰ تا ویو هم از ۴ ، ۵ دلار میده به بالا

اگه اموزشی اینا باشه ۱۲ ، ۱۵ دلار میده

هرچی ویو بالاتر بره هم پلکانی درامدش میره بالاتر، مثلا برا ۱کا ویو اگه ۵ دلار بده اگه ویو ۵۰۰ کا بشه به ازای هر ۱۰۰۰ تاش مثلا ۹ دلار میده

الان یه سری ایرانیا کانال زدن فقط میشینن خاطره میگن دوستاشون میارن و حرف میزنن کلی ویو میگیرن

نه نترسیدم . اتفاقا از خدامه اون کاربریم کلا پاک بشه . چیزی هم ک من زیاد دارم سیمکارته .🤪

لامصب کلا پاک نمیشه و تاپیکا همه ش می مونه

منم دوتا کاربری به فنا دادم، تو تاپیک سیاسی نباید شرکت کرد که درس نمیگیریم😂

لامصب کلا پاک نمیشه و تاپیکا همه ش می مونهمنم دوتا کاربری به فنا دادم، تو تاپیک سیاسی نباید شرکت کرد ...

من تاپیک خودم بود . گندش بزنم این سایتو منم نمیدونستم چند تا تاپیک از مادر شوهر و اینام زدم .منتظرم از تعلیق دربیام .لینک بفرستم ببینم پاک میکنن یا ن

من تاپیک خودم بود . گندش بزنم این سایتو منم نمیدونستم چند تا تاپیک از مادر شوهر و اینام زدم .منتظرم ...

اها تعلیق موقتی

اره وقتی تعلیق نباشی لینک تاپیکاتو بفرستی برا نینی یار حذف میکنه، روزی یکی ، اونم روزای زوج، ساعتشم مشخص کردن، باید توی اون تایم باشه

اگه هنوزم قانونش باشه و انجام بدن

اها تعلیق موقتیاره وقتی تعلیق نباشی لینک تاپیکاتو بفرستی برا نینی یار حذف میکنه، روزی یکی ، اونم روز ...

گشادیم میاد لینک بفرستم دیگه🤣🤣