2777
2789

اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی برو کتابای روانشناسی بخون یا گوش کن

چیزی که هیچوقت بهمون یاد ندادن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دنبال چیزی که به کارت بیاد

منم خیلی دوره ها دیدم ولی ول کردم فایده نداشت

البته خوبیش این بوده که متوجه شدم چی رو میخوام دنبال کنم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

رنگ مو 

کاشت ناخن 

ف.ال قهوه 

هیچ کدومم ادامه ندادم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

برو دنبال چیزی که به کارت بیادمنم خیلی دوره ها دیدم ولی ول کردم فایده نداشتالبته خوبیش این بوده که م ...

بآور کن اصلا هی گیج میشم

میخام ی دوره هایی ببینم واسه شاغل شدن

اصلا از دوره های ارایشگری و خیاطی ام خوشم نمیاد همش پیشنهاد میکنن 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم
من کیک پزی و شیرینی پزی و موچی اینا بلدم یه مدتم فروش داشتم ولی فعلا نه بنظرم شغل خوبیه اگر به طور م ...

اتفاقا دوس دارم فقط نمیدونم چطور ازش درآمد زایی کرد و اینکه چقدر حقوقش چقدر باید سرمایه بزاری و واسه آموزش و اینا

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم
علاقه نداشتی

نه ناخن ۱۲ سال قبل یاد گرفتم بازار کار نداشت حتی ببین اطرافم میگفتن حرومه فلانه . بعد دیه رفتم سرکار ادامه ندادم . دوسال قبلم رنگ و ف.ال یاد گرفتم بازم شاغل بودم بعد اونم دیگه موقعیت پیش نیومد کار کنم . باید یا برم سالن صندلی اجاره کنم یا خودم کار شرو کنم اما واس صندلی هم مشتری ندارم .خودمم شرو کنم پول ندارم و بازم مشتری ندارم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه