2777
2789

من عمل کردم،،یکسال گذشته از عملم،،خوب نشده،،می خوام دوباره عمل کنم،،می خوام بدونم کسی بوده پیشش عمل کرده باشه؟اطراف بینی جمع می کنه تو عملاش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی که میگی به بینیت گند زده شده من خوب شما رو میشناسم.همون روزی که شما برای مشاوره رفته بودی پیش دکتر منم اونجا بودم برای مشاوره.

بینی شما ی بینی گوشتی خیلی بزرگ بود.بعد اینکه از اتاق اومدی بیرون ازت پرسیدم دکتر چی گفت بهت،گفتی دکتر گفته گوشتیه، خوب نمیشه.

بی‌جهت تقصیر گردن دکتر ننداز.

من عمل کردم پیش ایشون با اینکه ببینیم بزرگ بود و مشکل تنفسی هم داشتم الان هم نفسم خوبه همم ببینیم همونی شد که میخواستم.ی بینی زیبای نیمه فانتزی.

ملت بی‌جهت تحت تاثیر حرف دیگران قرار نگیرید خودتون برید مطب ایشون و کارهاشون رو از نزدیک ببینید

خانمی که میگی به بینیت گند زده شده من خوب شما رو میشناسم.همون روزی که شما برای مشاوره رفته بودی پیش ...

چرا دروغ میگید،،تبلیغ کوشارو می کنید،،بیا عکس بینی قبلمو برات بزارم،،استخونی با پوست نازک،،خدارو خوش نمیاد الکی تبلیغ کنی،،درضمن من از ایشون شکایت کردم،،پرونده ام در جریانه،،پزشکی قانونی تشکیل پرونده دادم،،از شمام شکایت می کنم،،یه نامه می گیرم میدم مسئول نی نی سایت،،تا اطلاعات شمارو قانونی بفرستن برای پرونده،،تا دیگه سر مردم کلاه نزارید،،

شما عمل کردید پیش ایشون ؟

حرفای ایشون باور نکنید،،دارن تبلیغ می کنن،،ایشون من شکایت می کنم وحسابشونو میرسم،،دست یه وکیل خوب هستش پرونده ام،،این ادما انقدر ازاین طریق سر مردم کلاه گذاشتن که اخر این پولا میشه خرج دوا ودرمون وسرطان خودش وخانواده اش

خانمی که میگی به بینیت گند زده شده من خوب شما رو میشناسم.همون روزی که شما برای مشاوره رفته بودی پیش ...

شمایی که راست میگی،،اونوقت دکتر چرا قبول کرد بار دوم عملم کنه بدون هیچ پولی؟اگه خرابکاری نکرده،،چرا دوباره عملم کرد ؟اخه بی خانواده چرا حرف مفت میزنی،،؟ایشالا این پولایی که برای تبلیغ می گیری بشه خرج سرطان ودوا ودرمونش،،که ملت گول میزنی،،ایشالا بشه خرج دردات،،خرج بدترین بیماری بشه بیفته تو جونت،،که مردمو گول میزنی،،