2777
2789
عنوان

هرآنکس که ف ف ا ا ل ل بلده

47 بازدید | 3 پست

من دارم از استرس درسم پاره و پوره میشم میشه لطفا یکی که بلده ببینه در اخر کی درسم تموم میشه؟ ایا تز میدم؟ کی تر پیدا میکنم؟ 

حس میکنم شغلم خیلی داره بد پیش میره ایا کار خوب پیدا میکنم به زودی؟🥲

این پسری که تازه دیدمش ادم خوبیه؟رابطه ی عاطفی ای بین ما شکل میگیره؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

منم دارم سکته میکنم دق میخورم چون جواب عربالگری دومم مشکوکه خدایا منو بکش خلاصم کن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم دارم سکته میکنم دق میخورم چون جواب عربالگری دومم مشکوکه خدایا منو بکش خلاصم کن

ایشالا که یکی بیاد توی تاپیک که بتونه بگه بهمون 🥲

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا که یکی بیاد توی تاپیک که بتونه بگه بهمون 🥲

امیدوارم.

@شاباله  

@کاکتوسرنگی  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون