2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان مصنوعی

380 بازدید | 11 پست

سلام ببخشید خیلی اوضاع روحی و روانیم بهم ریخته فقط ۳۰ سالمه از وقتی راهنمایی بودم مدام در حال عصب کشی پر کردن و روکش دندون و ارتودنسی بودم ... یه مدت به خاطر بارداری و یه مدت بخاطر شرایط مالی نتونستم برم پیگیری کنم الان اوضاع دندونام خرااابه باید ایمپلنت کنم یا دندون مصنوعی .اصلا نمیدونم چیکار کنن پر از تشویش و اضطرابم میشه یه کم کمکم کنید آروم بشمممم خواهش میکنم ازتون ... کسی دیدید توی سن کم اینجوری شده باشه همیشه حسرررررت دندون سالم داشتم

اره من از ۲۶ سالگیم شروع شد بعد فوت بابام که شوک وارد شد دندونام خراب شدن از هر چهار سمت 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

منم مثل شما هستم ۲۴ سالمه دندون های آسیابی ندارم همش یا ریشه فقط مونده باید بکشم یا کشیدم دندون های جلو هم همش عصب کشی می‌خوام یکیشم چندساله کشیدم حالا هرجا میرم میگن جا برای هیچ کاری نداره آرزو ی خنده ی لبخند قشنگ موند ب دلم 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری هم باعث کاهش کلسیم بدنت میشه حتما کلسیم بخور با ویتامین دی و ث هم برای لثه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

فقط سریع برو با دکتر مشورت کن و ریشه اگه داری نکش چون اگه هیچی نباشه و همون اول نری واسه درمان ایمپلنت هم نمیتونی بکنی من تو اینستا چند بار دیدم که فک تحلیل رفته و گفتن نمیتونی ایمپلنت کنی 

خیلی هزینه ها بالاس دلم برای شوهرم خیلی میسوزه با این بدبختی پول در بیاره باید بدیم واسه ایمپلنت تاز ...

هر سال یکیش درست کن یا ایمپلنت کن هزینه براش بذار کنار ماهانه