2777
2789

کاردرست حسابی پیدانکرده ولی خب بیکارم نیست 

حالامشکل اینجاست ک میگم حالاک پختم کی ببره پخشش کنه خودم اخه بچه کوچیک دارم نمیتونم خودشم ک سرکاره حالانمیدونم چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ایشالا به خواسته ت برسی دیگ اش رشته بزار😆

ممنونم مشکل اینه ک کسی نیست ببره پخش کنه 

دفعه قبل خودش بودبازم باخواهش من بردبیرون اینبارنمیدونم چ کنم

نذرت هرچي باشه، بنظرم بايد همونو ادا كني

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

مگه مقدارش رو هم تعیین کردی؟ اگر نکردی یه قابلمه متوسط آش درست کن به شش هفت تا از همسایه ها فقط بده  نذرت ادا شه تازه ظرف یک بار مصرف هم استفاده نمیکنی

چون میدونی دیگه خیلیا نذری ظرف یک بار مصرف باشه مستقیم میندازن سطل آشغال

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
کاردرست حسابی پیدانکرده ولی خب بیکارم نیست  حالامشکل اینجاست ک میگم حالاک پختم کی ببره پخشش کن ...

بپز ببر يكي از مراكز نگهداري كودكان يا سالمندان 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

میگن اگر صیغه نذر رو کامل ادا کردی یعنی تو باخودت گفتی اگر همسرم کار پیدا کنه به نیت قربه الی الله نذری میپزم. باید حتما خودت یه چیزی بپزی.فرق نمیکنه. تومیتونی یه سینی حلوا بپزی. یا یه غذای ساده بپزی.قدیمیها میگفتن هفت تا خونه را بدی میشه نذری. تو بپزش یه همسایه ای کسی پیدامیشه کم کم کمکت بکنه