2777
2789
عنوان

توده سينه

138 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها من دوماه پيش متوجه توده در سينه ام شدم رفتم دكتر گفت ٣ ماه ديگه سونو بده بعد ٣ ماه توده ام رشد كرده بود و گفت بريد٤ هست نمونه برداري كردم دكتر گفت خوش خيم هست فيبروآدنومه الان بعد گذشت يه ماه از نمونه برداري احساس ميكنم بزرگتر شده درد دارم ديروز رفتم سونو گفت ١ ميل بزرگتر شده ولي اهميتي نداره به ٣ سانت برسه دكتر جراحيش ميكنه ولي پيگيرش باش بيخيال نباش سينه راستمم سونو كرد چندتا از اين توده ها پيدا كرد ولي گفت نترس خوش خيم هستن اين توده ها چرا به وجود ميان؟ بايد چيكار كنم از بين برن؟ ورزش و رژيم موثره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتو عوضکن کلی آدم آدنوم دارن عمل نمیکنن اونایی هم ک میگن خوش خیمه تو سونوهم مشخصه دست نمی‌زنمن

حتي خود دكتر تو با معاينه گفت به ظاهر توده بدي نمياد ولي چون بريد ٤ زده بايد نمونه برداري بشه حتي گفت بالاي سه سانت بايد جراحي بشه 

منم دارمدوبار سونو رفتم تو ی سایز موندن دکتر شما دارو چی داده

دارو نداده بهم گفت توده دارو نداره اگه بالاي سه سانت بشه بايد جراحي بشه اگه به ٣ سانت نرسه كاريش نداريم هر ٦ ماه يه بار فقط سونو بده

دکترتو عوضکن کلی آدم آدنوم دارن عمل نمیکنن اونایی هم ک میگن خوش خیمه تو سونوهم مشخصه دست نمی‌زنمن

ميخوام باردار بشم داروهاي هورموني بايد بخورم خيلي ميترسم😔😔

ميخوام باردار بشم داروهاي هورموني بايد بخورم خيلي ميترسم😔😔

سلام عزیزم خوبین؟ کامنت شما رو در یک تاپیک مربوط به اسکلروتراپی واریس دیدم . ازتون سوال داشتم .ببخشید شما بعدش گفتن از روز بعد جوراب واریس بپوشید بلافاصله؟ و اینکه رگای بنفش و قرمز همون موقع ناپدید شدن یا بعدا؟؟ چه مدت بعد رفت

ممنون عزیزم . انشاءالله مشکل الانتون هم به لطف خدا رفع بشه 🌹

سلام عزیزم خوبین؟ کامنت شما رو در یک تاپیک مربوط به اسکلروتراپی واریس دیدم . ازتون سوال داشتم .ببخشی ...

سلام عزيزم همون لحظه بايد جوراب واريس بپوشي  ٤٨ ساعت نبايد جوراب و در بياري بعد از اون ٤٨ ساعت هر روز صبح تو رختخواب جوراب و ميپوشي بعد شب قبل خواب درمياري تقريباً كبودي ها كه بره  رگ ها هم ميره ولي بايد درمانت ماهي يه بار انجام بشه تا ٣ بار كه كامل محو بشن

سلام عزيزم همون لحظه بايد جوراب واريس بپوشي ٤٨ ساعت نبايد جوراب و در بياري بعد از اون ٤٨ ساعت هر رو ...

سلام عزیزم ببخشید اگه تحمل جورابو نداشته باشیم و کلا نپوشیده باشیم بعدش، دیگه تزریق اون مواد اثر نداره؟