2777
2789

سلام بچه ها دخترم 5 ماهشه هم رفلاکس داره هم حساسیت به پروتوئین گاوی دارو میخوره خودمم رژیمم. هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک ha.حالا سوالم اینه کمکی شروع کردم براش فعلا فرنی میدم با شیرخشک .ولی شنیدم فرنی برا رفلاکسیا مضره درسته؟خودم چ میوه هایی میتونم بخورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ۵ ماهو ۲ هفتشه رفلاکس داره!به پروتئین گاوی ام حساسیت داره!من با اب فرنی درست میکنم میدم بهش!اذیتش نکرده خدارو شکر!من میوه میخورم حیلی اذیت میشه از همون به دنیا اومد میوه در حد یه قاچ میخورم خیلی کم

سلام، برو تو سایت دکتر بهروز مقدادی،کلی مقاله عالی کاربردی نوشته در مورد رفلاکس و تغذیه و اینا. آهان راستی پسر منم آلرژی به لبنیات داشت، دکتر مقدادی براش شربت زاديتن تجویز کرد، عالی بود😊

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
منم دخترم ۵ ماهو ۲ هفتشه رفلاکس داره!به پروتئین گاوی ام حساسیت داره!من با اب فرنی درست میکنم میدم به ...

دختر منم 5 ماه و 5 روزشه دقیقا عین دختر شماس بخدا دارم تحلیل میرم لبنیات گوسفندی گیر نیاوردم

دختر منم 5 ماه و 5 روزشه دقیقا عین دختر شماس بخدا دارم تحلیل میرم لبنیات گوسفندی گیر نیاوردم

خیلی سخته،نه میشه میوه خورد نه لبنیات ولی خوب مجبوریم دیگه!اوایلم که حبوبات نمیخوردم!ایشاا... زودتر بزرگ شن مام راحت غذا بخوریم😔😔

خیلی سخته،نه میشه میوه خورد نه لبنیات ولی خوب مجبوریم دیگه!اوایلم که حبوبات نمیخوردم!ایشاا... زودتر ...

خیلیییییییی.منم حبوبات هنوز نمیخورم بعضی وقتا نفخ میکنه.یعنی میوه هیچی نمیشه خورد؟؟؟

خیلیییییییی.منم حبوبات هنوز نمیخورم بعضی وقتا نفخ میکنه.یعنی میوه هیچی نمیشه خورد؟؟؟

من میوه میخورم ولی خوب کم!مثلا نصف یه سیب یا یه قاچ هندونه!هر روزم یه مدل میوه میخورم فقط!اگه زیاده روی کنم نفخ میکنه