2777
2789

حالم داغونه اعتماد بنفسم هرروز داغون تر میشه 

هر کاری میکنم درست نمیشه هیچ جا نمیرم یعنی نمیتونم برم دست خودم نیست 

ختم روضه داریم هر ۵ روزشم حتی اماده شدم ولی نتونستم برم از این که برم تو‌جمع حالم بد میشه 

امروز دورهمی با همکارام دعوتم همه لباسام اتوشده امادست دیگه الان از لباسامم خوشم نمیاد 

نشستم گریه میکنم که چجوری برم 

اینجوری نبودم چیشد که اینجوری شدم نمیدونم 

به خودم میرسم ارایشگاه میرم ولی بازم حال خودم خوب نیست 

احتمالا این مهمونی رو هم نتونم برم 

۲۳ سالمه 

شغل تحصیلات دارم 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اعتماد به نفست رو‌ گرفته ازت و به این باور رسیدی که هیچ چیت درست و نرمال نیست ،این اشتباهه 

از قدم های کوچیک شروع کن برو توی اجتماع ،یهووو نرو توی جمع بیست نفره ،برو توی پارک ،باشگاه ،با مردم مراوده داشته باش ،حال دلتو خودت خوب کن ،خودتو باور داشته باش ،تو میتونی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کسی اعتماد به نفست رو‌ گرفته ازت و به این باور رسیدی که هیچ چیت درست و نرمال نیست ،این اشتباهه از قد ...

نه اصلا با کسی هم در ارتباط نیستم فقط دوست های صمیمی و نزدیک 

شرایط خونمون خیلی سخت و افسردست خواهرم از وقتی مشکل روانی پیدا کرد برای منم همه چیز بدتر شد 

نمیدونم چیکار کنم حتی جمع های کوچیک هم نمیتونم برم حتی کافه یا رستوران 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 
کلا همه چیز ظاهر استایل اخلاق

ظاهرت‌ و خودت می سازی عزیزم پس طوری بساز که دوستش داشته باشی حتی با پول کم هم میشه خوش تیپ بود چه چاق باشی چه لاغر 

قیافه رم خدا افریده تو نباید اعتراض کنی به چیزی که نقاشی خداست و خیلیم خوشگله...هرچیه نچرالی‌ و عملی نیسی و حتی اگه عمل هم کرده باشی باز چیزیه‌ ک خودت دوست داشتی و قابل احترامه‌ ب کسی ربطی نداره کلا هر طور که خودت دوست داری زندگی کن...آینده خوشگل تر از گذشته است مطمئن باش...

برای اینکه خوش اخلاق باشی که مطمئنم هستی ولی برای بهتر شدن کتاب بخون خیییییلی تاثیر داره برو کتابخونه عمومی ثبت نام کن رمان بخون روانشناسی بخون حتما اثر خوبی داره...

تو خونه کیک بپز آشپزی کن برو خرید 

پیشنهاد آخرم اینه ک حس های بدی‌ که‌ داری رو بنویس تو یه برگه و اصلا خجالت نکش... بنویس و گریه کن هر مشکلی داری بنویس و بعدش پاره کن بنداز دور خیلی سبک میشی‌...اونقد حالت خوب میشه که ایمان میاری ب نوشتن 

امیدوارم حالت خوب شه قشنگم♡