2777
2789

نمی‌دونم. بعضی روستاها عقاید خاص دارن نمیشه باهاشون کنار اومد.

ولی پسر داییم روستایی مهندس هوافضاس با یه دختر تهرونی ازدواج کرد 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابدا

نه توی روستا کم دختر هست نه توی تهران پسر کم هست

هر کسی با هم کفو و هم فرهنگ خودش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوشبختی ربطی به روستایی شهری نداره...الان خیلی از روستایی ها از شهری ها شهری ترن به لطف نت..و....مگر ...

دیگ شما با عقاید و طرز فکر طرف زندگی نمیکنی ؟ 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

خوشبختی ربطی به روستایی شهری نداره...الان خیلی از روستایی ها از شهری ها شهری ترن به لطف نت..و....مگر ...

چه ربطی داره خانوم بحث فرهنگه

دو تا شهر نشین شهر بزرگ ولی شهرای مختلف خیلی اوقات بخاطر تفاوت فرهنگی نمیتونن با هم کنار بیان چه برسه روستا

قبول کنیم فرهنگای متفاوت تر و بسته تری دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اره عزیزم...خودم یکی ازونام...متولد و بزرگ شده تهرانم...همسرم شهرستانی بودن...ول خب ۲ سال اینجا درس خوندن...الانم خداروشکر خیلی زندگیمون خوبه...

البته نمیشه یه زندگیو مقایسه کرد...ما فرهنگامون شبیه هم بود...اخلاق همسرم خوبه..خودمم تو زندگی خوبم...ولی خب نمونه هایی رو هم دیدم ک‌نساختن...همه چی ب اخلاق طرف و توقعات و نحوه مدارای تو برمیگرده

من خیلی ها رو میشناسم که دختره یا پسره روستایی هست ازدواج کردن و تا حالا که ما دیدیم خوب بوده...

مهم تفاهم و مسایل مالی و تطابق فرهنگی هست و ذدر ادامه اگر هر دو از هم به لحاظ زناشویی راضی باشن زندگی تا ابد برقراره..

من طلاق دو تا روستایی را هم دیدم

و طلاق شهری ها که پره دیگه...

یه مساله بعضی روستاها سنت خاصی دارن باید رعایت کنی حتما در ظاهر وگرنه برات دردسر میشه

خواستی بعضی از سنت ها را که دیدم می شمرم

IN MATH WE TRUST
چه ربطی داره خانوم بحث فرهنگهدو تا شهر نشین شهر بزرگ ولی شهرای مختلف خیلی اوقات بخاطر تفاوت فرهنگی ن ...

قطعا همینطوره..

شما تو تهران می تونی با لباس باز و ارایش غلیظ بری بشیینی مجلس عذا

ولی روستاها اکثرا لباس ات مناسب نباشه اولا روت اسم میزارن دوما مجلس عذا هم حتما باید رعایت کنی

من خودم به عنوان پسر

اگر ختم کسی داخل شهر برم با هر لباس رنگی میرم میبینی از سر کار در اومدم ووقت نیست برم عوض کنم

ولی ختم روستایی ها برم حتما لباس سیاه می پوشم والا انگشت نما میشم

IN MATH WE TRUST
قطعا همینطوره..شما تو تهران می تونی با لباس باز و ارایش غلیظ بری بشیینی مجلس عذاولی روستاها اکثرا لب ...

فک کردم خانم هستین

کلا از این مسائل گرفته تا چیزای بزرگ صفر تا صد فرق داره شهر و روستا