2777
2789

من بعد چندسال میخوام کنکور بدم واقعا حفظ مطالب واسم سخته

حافظه خوبی ندارم

باهوش هم نیستم

ولی انگیزه یادگیری خوبی دارم امیدوارم این انگیزه همین طور بمونه🤕

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

سخت ک بگم زجر اوره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بریه کنکور یا عالی باید پیش بری یا ولش کن کلا

حد وسط نداره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سخت ک بگم زجر اوره

سلام فکر کنم توی تاپیک سیگار توی پارک هم رو دیدیم🤗

خوبی؟

برای چه هدفی تلاش میکنی؟

فکر میکنی بعد چه مدت میوفتیم رو غلتک؟

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
واقعا سخته منم دیشب گریه ام گرفته بود بابت سختی هدفی ک انتخاب کردم

چه هدفی

سلام فکر کنم توی تاپیک سیگار توی پارک هم رو دیدیم🤗خوبی؟برای چه هدفی تلاش میکنی؟فکر میکنی بعد چه مدت ...

علیک به به چ حافظه ای 

آره میشناسمت 

زبان میخونم برا آزمون ttc  

درمورد دانشگاهم ی برنامه هایی دارم مث مقاله و شاگ د اول شدن و اینا و مهاجرت 

ی هدفمم کنکور بود ک بهتره بگم هدف خود من نبود ول خب تا ی حدی رسیدم بش 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام من اره خیلی اتفاقا الان هم فشار هدفم رومه میترسم از آینده من شغل انتخاب کردم

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
علیک به به چ حافظه ای آره میشناسمت زبان میخونم برا آزمون ttc درمورد دانشگاهم ی برنامه هایی دارم مث ...

عکس و اسمت خاصه😁

خوشحال شدم از دیدنت

چه اهداف خفن و جالبی واقعا امیدوارم بهشون برسی

منم یه هدف داشتم رشد شخصیتی بود که تا حدودی توش موفق شدم خدا رو شکر البته هنوز جای کار داره

ولی هدفی بود که تلاش براش اذیتم نکرد اتفاقا لذت بردم

اما این کنکور راستش اینطوریه مطلب کتاب رو میخونی میای تست میزنی میبینی چقدر مطلب اضافه تر توی پاسخنامه داره که اصلا توی کتاب نیست🤕

آدم دست و پاش رو گم میکنه

دوست دارم یا فیزیوتراپی قبول شم یا پرستاری

آزمون های رشته حقوق

انشالله موفق بشی

سلام من اره خیلی اتفاقا الان هم فشار هدفم رومه میترسم از آینده من شغل انتخاب کردم

انشالله بهش برسیم و حس راحتی کنیم