من چندبار از این دستور حاجت گرفتم الانم برای شفا پیدا کردنم و سلامتیم نذر کردم انشالله که حاجتمو اینبارم بگیرم ... من برای سلامتی شما آیت الکرسی میخونم.. و ختم قرآن گرفتم اسمتون بگید.. شمام برای من یدونه حمد بخونید ممنونم التماس دعا 🙏
مهدیه هستم به نیت قبولی ام خیلی خیلی ممنون میشم منم دعا کنی
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چشم عزیزم برات آیت الکرسی خوندم حاجت روا بشی گلم حتما این آیه های که نوشتمو بخون خیلی مجربه
چشم .انشالله سلامتی برای خودتون و خانوادتون ❤️ بازم متشکرم
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
الهی خیر ببینی گلم منم چشم به روی چشم حاجت روا بشی عزیزم منم برای شما آیت الکرسی خوندم
ایشالله حاجت روا بشی مرسی
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖