2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیان

52 بازدید | 9 پست

من چندبار از این دستور حاجت گرفتم الانم برای شفا پیدا کردنم و سلامتیم نذر کردم انشالله که حاجتمو اینبارم بگیرم  ... من برای سلامتی شما آیت الکرسی میخونم.. و ختم قرآن گرفتم اسمتون بگید.. شمام برای من یدونه حمد بخونید ممنونم التماس دعا 🙏

به مدت ده روز 

11بار حمد🌸

11بار ایه 29 فتح  🌸

11بار ایه154 ال عمران 🌸

خیلی زود حاجتتون میگیرین 

مهدیه هستم به نیت قبولی ام خیلی خیلی ممنون میشم منم دعا کنی

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدیثه به نیت حل شدن مشکلم لطفا برات حمد خوندم

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چشم عزیزم برات آیت الکرسی خوندم حاجت روا بشی گلم حتما این آیه های که نوشتمو بخون خیلی مجربه

چشم .انشالله سلامتی برای خودتون و خانوادتون ❤️ بازم متشکرم

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

برات حمد و آیت الکرسی خوندم ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت ببخشه 

التماس دعا برای مجتبی و رباب 

لطفا دعا کن اون چیزی که تو ذهنمه اتفاق بیفته هرچه زودتر برای ازدواجم و سلامتی عزیزانم هم دعا کن ممنونم 🌹

الهی خیر ببینی گلم منم چشم به روی چشم حاجت روا بشی عزیزم منم برای شما آیت الکرسی خوندم

ایشالله حاجت روا بشی مرسی

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖