2777
2789

فرض کنید کل مردهای ایران ۴۰ میلیون نفر باشن 

کلا معتادهای گزارش شده و گزارش نشده ۵ میلیون هستن

که اکر اشتباه نکنم کمتر از یک میلیون یا ۶۰۰ هزار نفر زن هستن

چیزی که از نی نی سایت میبینیم 

هر ۴۰ میلیون نفر معتاد هستن

هیج زنی هم معتاد نیست

بحث خیانت هم باشه اگر هر ۴۰ میلیون مرد خائن باشن اینطوری باید حساب کنیم از هر ۴۰ میلیون زن هم باید خائن باشن چون هر مرد یه زوج زن داره ولی خب اگر دوتا داشته باشه پس زن هم باید دوتا داشته باشه

اگر بحث کتک کاری هم باشه که باید همه مردها دست هاشون قطع شه چون این یعنی دجار سندروم دست بیقرار هستن  

(این تاپیک جنبه طنز داره ولی خب میشه این رو هم برداشت کرد که تاپیک های نی نی سایت همه چیز دنیا نیستن)    

حتما قبل ازدواج تست اعتیاد و تست های مشاوره ازدواج پیش اشخاص معتبر انجام بدید تا مطمئن شید همسرتون احتمال کمی به داشتن اعتیاد و سندروم دست های بیقرار داره  

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

تاپیک اخرم راجب خیانت مرداس مرتبط با تامیک شما

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه فهمیدم اکثره مردا معتاد و هرزن یعنی به چشم دیدم خدا بهمون رحم کنه راستی بسیار هم دروغگوان

البته بستگی هم داره معتاد رو چی تعبیر کنیم

بعضی ها به سیگار میگن اعتیاد بعضی ها هم به گل 

ولی خب گل مواد اعتیادآوری نیست

احتمال هم داره شما روی این موضوع حساسیت پیدا کردی

وگرنه منطقیه همه ی مرد ها شیطان باشن و خانم ها مظلوم و درستکار؟

بالاخره همین آقایون همچین مادرهایی داشتند و تاثیر تربیت خیلی زیاده روی این مسائل 

اگر مادر درست مادری نکنه احتمال به اشتباه رفتن فرزند زیاده

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
تاپیک اخرم راجب خیانت مرداس مرتبط با تامیک شما

این مسائل هستن ولی خیلی هاش به سبک زندگی ها ربط داره 

اگر قرار باشه تمام زندگی ها توشون خیانت باشه طبیعتا قانونی یا سبک زندگی جدیدی رو می‌آوردن 

ولی خب خبری نیست 

شاید هم در آینده بیارن

اما هر جی که هست به اون شدتی که توی نی نی سایت هست وجود نداره 

خوش ب حالت با این دغدغه ات

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خوش ب حالت با این دغدغه ات

فکر میکنم اینکه آمار خیانت و اعتیاد مردها توی جامعه چقدر باشه از نظر شما دغدغه آیه که باید باهاش خوشحال باشم؟

البته بستگی هم داره معتاد رو چی تعبیر کنیمبعضی ها به سیگار میگن اعتیاد بعضی ها هم به گل ولی خب گل مو ...

ببین ما یه همسایه داریم معتاده هر جور ادمی میادخونش واسه مواد کشیدن 

از پولدارو ادمای بااابرو یا خوشتیپ بگیر تا یه بدبخت بیچاره یه ادمایی میان خونش که هنگ میکنم اینجور ادما معتاد باشن 

جامعه خراب شده ربط به تربیت و خانواده اینجور چیزا نداره

فکر میکنم اینکه آمار خیانت و اعتیاد مردها توی جامعه چقدر باشه از نظر شما دغدغه آیه که باید باهاش خوش ...

نه اینکه نشستی در موردش فکر کردی تاپیک زدی حس میکنم خیلی فکرت راحت بوده و بی دغدغه… 🙏🏻 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بنظرم تاپیکایی که وای امشب با شوهرم لحظات خوبی داشتیم و فلان خیلی کمه چون آدم شاد بودنی از لحظه لذت میبره نمیاد ک تاپیک بزنه در مقابل آدمایی ک مشکل دارن نیاز ب درد و دل کردن و مشورت دارن تاپیک میزنن بخاطر همون

نه اینکه نشستی در موردش فکر کردی تاپیک زدی حس میکنم خیلی فکرت راحت بوده و بی دغدغه… 🙏🏻

وقتی مشکل یا دغدغه ای دارم میام پای یه چیزی که حواسم رو پرت کنه تا آروم بشم

و این مسئله وقتی تاپیک ها رو باز میکنی به ذهنت خطور میکنه که چرا همه تاپیک ها راحب خیانتن 

و درنتیجه میوفته دنبال نتیجه و راه حل

منم میتونم این رو بپرسم چرا شما وقتی دغدغه داری اومدی راجب تاپیک من نظر میدی؟و دنبال دغدغه خودتون نیستید؟

ببین ما یه همسایه داریم معتاده هر جور ادمی میادخونش واسه مواد کشیدن از پولدارو ادمای بااابرو یا خوشت ...

احتمالا اون مواد گله که بهشون میده

وگرنه اگر تریاک باشه زندگی و اعتبار آدم رو نابود میکنه دیگه به این نمیرسه که بیای بگی طرف با آبرو پولداره 

احتمالا اون مواد گله که بهشون میدهوگرنه اگر تریاک باشه زندگی و اعتبار آدم رو نابود میکنه دیگه به این ...

بوی تریاکشون همه جارو برمیداره 

بعدشم گل هم اعتیاد داره چقدر عادی راجعبش حرف میزنی