2777
2789
عنوان

ساعت دیواری خریدم ولییی گریههه

398 بازدید | 12 پست

بعد اوردم کار نکرد بردم گف موتورشو عوض میکنم دوباره اوردم چند روز کار کرد دوباره عقب افتاد 

ضمانت هم داره ..

چیکار کنم دوباره ببرم بگم پولمو بده .....یه تومن خریدم

من یه بار ساعت دیواری اینترنتی خریدم کار نکرد ،دیگه خودم یه موتور نو خریدم روش گذاشتم

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای برگشت مال باید یه نذری رو برداری من هر موقع بر میدارم جواب میگیرم

ینی چی؟

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

ینی چی؟

هر اتفاقی که برای آدم میفته 

یه دلیل نقلی داره 

یعنی چون همه چیز دست خداست 

چرا این اتفاق خوب یعنی نعمت و چرا این اتفاق بد یعنی بلا 

برامون اتفاق افتاده

یه دلیل عقلی و ظاهری هم داره 

حالا دلیل عقلیشو که همه متوجه میشن 

اما خوب نقلی که هم مهم تره هم ریشه ای تر 

زیاد کسی متوجهش نمیشه 

دقیقا این چند روزه اتلاف مال و ....به خاطر رعایت نکردن  عهدمون با خدا هست 

اینو هم تو خودم دیدم هم تو بقیه 

دیدی که آیه ی چهل سوره بقره رو برای فروش مال می خونن و میذارن رو مال 

اونم دقیقا در مورد عهد هست 

منم ازش جواب گرفتم 

شک نکن 

اگه می خوای باید از امروز چله برداری 

دقیقا از امروز هم تا چهار شنبه ی آخر صفر چهل روز هست 

الان سوره انسان بخون و تا سه روز یعنی تا شنبه مثل اهل بیت روزه بگیر و با آب افطار کن و غذاتو بده به فقیر و مسکین و یتیم 

تا قلبت پاک بشه از قساوت قلب یعنی از چربی و بیدار بشی برای نماز شب و قرآن 

و بعد از اون غذا کم بخور تا برای نماز شب و قرآن بیدار بشی 

به مدت چهل روز شبا زود بخواب تا عادت کنی و بعد نماز صبح یاسین بخون 

هم برای سلامتیت خوبه 

هم بلات تو سال آینده ازت دفع میشه 

هم مالت بر می گرده 

هم این سه روز روزه تو ماه حرام 

از قول پیامبر اکرم 

ثواب یکسال عبادت رو داره و گناهانی که تو سال گذشته داشتیم و امسال قراره بلاشون برسه دفع میشن 

خیلی خوبه