2777
2789

کاربر جدید نیستم با ی کاربری دیگ فعالیت میکنم ت سایت چون نمیخواستم هویتم ی وقت مشخص شد کاربری جدید زدم 

دوستان من امشب فهمیدم همسرم ک خیلیم بهش اعتماد داشتم یجورایی داره بهم خیانت میکنه 

نمیدونم شاید حساسیت زیاد منه

امشب  خواستم ت اینستاش ی چیزی رو سرچ کنم ک صفحه رو کشیدم سمت راست و رفتم ت دایرکتاش 

متوجه شدم ک با ی خانمی هرروز داره چت میکنه تقریبا احتمال میدم این خانم یا دوس دختر سابقش باشه یا اینک از همکلاسی های سابقشه 

من خودم دانشجو ام ولی بخدا قسم تا حالا همکلاسیای پسرمو با اول شخص مفرد خطاب نکردم ولی اینا خیلی راحت و صمیمی با هم صحبت میکردن 

من تو خونه خیاطی میکنم شماره منو داده بود بهش ک بیاد بهم سفارش بده ولی گفته بود ک بگه از دوستام شمارمو گرفته یا از یکی از پارچه فروشای شهرمون ک منو میشناسه خب اگ ریگی ب کفش نبود همسرم میگفت ک به خانمم بگو ک ازهمکارای منی

واقعیتش حس خوبی ندارم از اینک این خانم پاش بازشه ت زندگیم 

نمیدونمم چ عکس العملی باید نشون بدم به روش بیارم یا نه 

الان از شدت ناراحتی دست و پام یخه خواب به چشمم نمیاد

میترسم کاری نکنم و همه چی بدتر شه از طرفیم میترسم عکس العمل نشون بدم و رومون به روی هم واشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز چتاشون و بخون ببین چی میگن 

زنه اومد خونتون بعد ک رفت به شوهرت بگو از اشناهای تو بود همکارته یا چی ؟ 

ی دستی بزن ببین چی میگ در لحظه 

عکس بگیر از چتاشون ی جایی قایم کن تو گوشیت شاید شک کنه پاکش کنه

درکت میکنم روح آدم انگار جدا میشه از جسم قوی باش چیا گفتن بهم ؟حست میگ باهمن ؟

فک. میکنم چتای قبلشون پاک شده 

سلام صببخیر 

چطوری؟ 

راجب خیاطی سوال کرده و همسرمم شماره مو داده گفته بگو از دوستام معرفی کردن 

چنتام همسرم وویس داده

قلبم داره مچاله میشه میدونم ک دیگ نمیتونم اون ادم سابق بشم