2777
2789

امروز اصلا هیچ حال خوبی نداشتم با دوستمم اصلا چت نکردم که کام جفتمونو تلخ نکنم اخر شب پیام داده بهم‌ ميگه "در عجبم که نتونستی پیام بدی یا من باید اول پیام بدم؟" بهش گفتم برات متاسفم که همچين برداشتی از من کردی بهش برخورده میگه چرا اینجوری از حرفم منظور گرفتی تو داری بحث درست میکنی و من منظوری ندارم خب شما جای من بودین چه واکنشی نشون میدادین؟؟

نمونه ش و داشتم انگار دوست پسرم بود.. حذفش کردم به راحتی واقعا اذیتم میکرد حساسیتاش

الان من احساس بدی بهم دست داده چون فقط احساس کردم نتونستم دریافت مثبتی از پیامش داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در همچین مواقعی خصوصا وقتی میدونم کسی منتظر پیامم ممکنه باشه، پیشاپیش خودم پبام میدم که امروز حال خوبی ندارم و نمیتونم صحبت کنم روشم برای خودم و روابطم بادوست و فامیل و ... تا الان خیلی خوب بوده 

دوستتون دلخور شده واکنش نشون داده و شما هم کمی تند رفتین 

سر فرصت براش توضیح بدین نذارین کدورت باقی بمونه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
الان من احساس بدی بهم دست داده چون فقط احساس کردم نتونستم دریافت مثبتی از پیامش داشته باشم

شروع کننده پیام کدومتونید اصولا؟ 

ببین کلا نباید بین رفیقا این حرفا باشه که کی اول پیام میده و اینا هر کی حرف داشت بگه بعضی روزا هیچ حرفی نیست واقعا

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
بنظرم چون حالت خوب نبود تند رفتی،بهش بگو حالت خوب نبوده برا همین پیام ندادی،اینجوری درکت میکنه برا م ...

بهش گفتم اما الان از دستم دلخوره حتی بهش گفتم حداقل توضیح بده منظورش از حرفش چیه

من در همچین مواقعی خصوصا وقتی میدونم کسی منتظر پیامم ممکنه باشه، پیشاپیش خودم پبام میدم که امروز حال ...

مسئله اینه بهش گفتم اما باز فکر میکنه‌ من ازش برداشت بدی کردم 

مسئله اینه بهش گفتم اما باز فکر میکنه‌ من ازش برداشت بدی کردم

خب پس باهاش بحث نکنید دیگه یه قرار حضوری بذارید همو ببینید همونجا سو تفاهم ها برطرف میشه 

تو محیط های چت محور خیلی سو تفاهم پیش میاد 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....