2777
2789
عنوان

خشکی چشم

962 بازدید | 12 پست

چند روز پیش رفتم چشم پزشک ، بهم گفت چشمات ضعیف نیس ، ولی دو تا قطره برام نوشت، سرچ کردم متوجه شدم قطره واسه خشکی چشم هست، من در طول روز زیاد با گوشی سر و کار دارم ، خیلی میترسم که خشکی چشم گرفته باشم، درمانش چجوریه؟،وقتی قطره ها تموم شد دوباره باید برم پیش دکتر تا مطمعن بشم خوب شدم؟، اسم قطره ها ،لوترا، و،لاکروسپورین هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره قطره ها که تموم بشن باید بازم بری دکتر معاینه کنه . احتمالا قطره اشک مصنوعی هست.‌

شما تجربشو داشتین؟،من اول فکر میکردم نیازی نیس که دوباره برم، پس قطره ها تموم شد دوباره برم؟

من چون چشمم لیزیک کردم دکتر بهم قطره اشک مصنوعی برای خشکی چشم داد.برای من وقتی خشک میشه، چشم و شقیقه ...

قطره به منم حس راحتی داد،تو بروشورش نوشته بود که بعد عمل هم ازش استفاده میکنن

بله اگه راهنمایی دیگه ای هم داشتین حتما بهم بگین

خواهش میکنم

قطره ها که تموم شد حتما دوباره دکتر برو.

قطره ها رو که میریزی حواست باشه کامل داخل چشمت بره و چندثانیه هم چشماتو ببند.

اگر موقع حموم هم احساس میکنی اذیت میشی، از شامپو بچه برای سرت استفاده کن.

هرموقع حالت های خشکی داشتی، حتما یکی، دو دقیقه چشماتو ببند و سعی کن اون روز کمتر از سیستمت استفاده کنی

مامانم مثل شما بود بعد قطره دوباره رفت دکتر برا معاینه

آهان، بعد که قطره هارو زدن خوب شدن؟،چشمشون به قطره عادت نکرده بود؟خواهرم میگه ممکنه چشم به قطره عادت کنه، میخوام ببینم آیا امکان داره؟