2777
2789
عنوان

بهم میگن زشت راهنمایی کنید

629 بازدید | 28 پست

۲۰ سالمه ؛۱۶ ۱۷ سالم بود شکسته عشقی سخت تجربه کردم بخاطر چهرم 

تو فامیل و دوست و آشنا و همکلاسی ها همیشه از چهرم ایراد میگیرن

فقط بخاطر اینکه پوستم گندمیه و بینیم عقابی

تو ۱۸ سالگی یه خطایی کردم به خانواده گفتم از این به بعد خواستگارامو چشم بسته رد نکنید ؛بزارید بررسی کنم

از اون موقع به بعد همشون با معرفی دیگران میومدن خواستگاری ولی به محض اینکه چهرمو میدیدن دیگه پشت سرشونم نگاه نمیکردن

فقط یکی منو میخواست که اونم میگفت چهره برام مهم نیست

واقعا دیگه حالم از خودم به هم میخوره 

الانم که به مامانم هرچی میگم بهشون بگو دخترم قصر ازدواج نداره تا من بتونم رو دانشگاه و آیندم تمرکز کنم گوش نمیده میگه تا آخر عمرت که نمیشه تنها بمونی

وقتی ام میگم بهم میگن زشت عصبی میشه و میگه همه میگن تو خوشگلی،سلیقه ها متفاوته و....

شما جای من بودید چکار میکردید؟!دیگه خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دماغت عمل کننن

خواستم بگم دیدم نوشتی

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

عزیزم خودتو همینجوری بپذیر،همین بخدا

تو به عشق و تایید و هیچ چیز دیگه ای از آدما احتیاجی نداری که اگه نبود حالت بد شه.

بود بود نبود هم فدای یه تار موت.

بی نیاز زندگی کن خداتو رو به عرش میرسونه:)قول میدم بهت❤️🤝🏻

وضعیت مالیم خوب نیس🙂

اگه میتونی عکس بزار 

اعتماد بنفست پایین نیست 

یه دوست دارم خدایی اصلا قشنگ نیست بعد با عشق میگه من با دیدن خودم تو اینه لذت میبرم😂😂

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

خب عزیزم یذره ارایش کنی بخودت برسی اعتماد بنفست میره بالا . مشکل قیافه نیس اعتماد بنفس نداری . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚