2777
2789
عنوان

حالت تهوع بعد خوردن قرص اهن

25744 بازدید | 15 پست

سلام هروقت قرص اهن میخورم یا باید حالت تهوع رو تحمل کنم یا بالا بیارم خسته شدم 

چیکار میشه کرد 

کپسول میخورم 

شبا هم میخورم که حالم بدنشه ولی میشه

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته درستش اینه که با معده خالی مصرف شه ولی کسانی ک با مشکل گوارشی مواجه میشن میتونن با معده پر مص ...

با معده پر و خالی هردورو امتحان کردم درست نشد

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

منم اینجوریم برا همه نوع کپسولی،تحملم در کار نیست میارم بالا!

تنها راهش اینه وقتی تو تختمم و میخوام بخوابم میخورم چون معمولا 20-30 دقیقه بعد حالم بد میشه که وقت خواب دیگه 30 دقیقه بعدش خوابم و اتفاقی نمیفته

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

سلام دوستان امیدوارم بلا ازتون دور باشه 

گلاب به روتون من دوره ای عادت ماهانه ام بعد خواهرم این قرصه اهن داد گفت خوبه بخور من چه می دونستم قرصه اهن چی چی هست حالا ترشه ام زیاد شده و تو خواب به وحشتناک ترین شکل بالا میارم و اشتها ندارم غذا هم به زور می خورم ۳۰ثانیه نمیشه باید برم سرویس شکم شلی پیدا کردم😩😩😩تب و لرزم دارم 😟😟 بعد اشم سرگیجه ام دارم اصلا نمی تونم بخوابم الان چه خاکی تو سرم بریزم کمک ام کنید😭😭😭

سلام دوستان امیدوارم بلا ازتون دور باشه  گلاب به روتون من دوره ای عادت ماهانه ام بعد خواهرم ای ...

فک نکنم بخاطر قرص اهن باشه 

یه چیز دیگت شده 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖