ارغوان_ماه مدیر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 عنوان دلم گرفته از خانوادم | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 24 پست اومدم دردو دل کنم یه تاپیک زدم هیچکی نبود پاک کردم 1403/05/11 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمرایی90 عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 2485 وقتی انقد سمی ان ارتباطتو باهاشون کم کن برو خونه خانواده همسرت بنظرم
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 ولی دیگه تصمیم گرفتم هیچ هزینه ای برا خانوادم از جیبم نکنماسترس هیچیشونم نداشته باشم تا میتونمم ارتباطمو کمتر کنم
سفیدبررررفی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 3517 غصه نخور برای خودت زندگی کن منم مشکل تو رو داشتم دارم الآنم با خودم کنار اومدم اصلا برام مهم نیستن ... منمچند وقتی میبینی یا حرف میزنی؟ زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
سفیدبررررفی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 3517 من از خانوادم دورم سالی یکبار میرم اونم عید به عید کلا ۱۵روز امسال اتفاقی مجبور شدم تابستون برم و یه ... ۱۵ روز هم خیلیه من نهایت یک روز در سال تحمل کنمحتی پشت تلفن بیشتر از یک دقیقه حرف بزنیم دعوامون میشه زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 وقتی انقد سمی ان ارتباطتو باهاشون کم کن برو خونه خانواده همسرت بنظرم دوست نداشتم همسرم از این حسای من به خانوادم اطلاعی داشته باشه یا بدونی چجوری بودن با من
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 ۱۵ روز هم خیلیه من نهایت یک روز در سال تحمل کنمحتی پشت تلفن بیشتر از یک دقیقه حرف بزنیم دعوامون میشه وای گفتی ولی بعضی وقتا ادم مجبوره مثلا من در آینده بچه بیارم چیکار کنم مجبورم برم اونجارو تحمل کنم ولی مادرم بگه نمیتونم پیشت بمونم چون هیچی بلد نیستم
سفیدبررررفی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 3517 دوست نداشتم همسرم از این حسای من به خانوادم اطلاعی داشته باشه یا بدونی چجوری بودن با من اسی من اوضاعم بدترهرفتارایی که با من داشتن با شوهرمو و خانوادشم داشتنابرومو بردن خارم کردن همه فهمیدن تو چه خانواده سمی بودم هروز گریه میکنم تنها دلیل حال بد زندگی من خانوادم هستن زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 اسی من اوضاعم بدترهرفتارایی که با من داشتن با شوهرمو و خانوادشم داشتنابرومو بردن خارم کردن همه فهمید ... بمیرم برا دلت چی کشیدی
سفیدبررررفی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 3517 وای گفتی ولی بعضی وقتا ادم مجبوره مثلا من در آینده بچه بیارم چیکار کنم مجبورم برم اونجارو تحمل کنم و ... نه اسی مجبور نیستیمامان منم گفت نمیام مادر شوهرم اومد و ابروم رفت بخداپرستار بگیر اگه بتونی الانم کاش بری پیش شوهرت زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
ارغوان_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 178 نه اسی مجبور نیستیمامان منم گفت نمیام مادر شوهرم اومد و ابروم رفت بخداپرستار بگیر اگه بتونی الانم کا ... خیلی ظاهر حفظ میکنم جلو شوهرم بخدا