2777
2789
عنوان

شوهرم امشب با خواهرش بحثشون شد و

880 بازدید | 13 پست

امشب همه خونه ما بودن

بعد شام چایی اوردم 

همینطوری مشغول صحبت بودیم

سر یه نفر تو فامیل مادر شوهرم اینا که ادم مزخرفیه بحث شد

من کلا حرفی راجب کسی نمیزنم تو جمع مخصوصا خانواده شوهرم فقط نشسته بودم و گوش میکردم

یهو خواهرشوهرم اومد یکم طرفداری اون شخص رو کرد که شوهر من متنفره ازش و حق هم داره انقدر بحث بالا گرفت که شوهر خواهرشوهرم میگفت همش پاشو بریم

اصلا ولکن نبود انگار یه لحظه دیوانه شده بود اخرم پاشد با انگشت اشاره جلو صورت شوهرم که اره تو خودت کی هستی اصلا...

درحالی که شوهرم بنده خدا حرف حاصی نزد گفت الکی طرفداری نکن

شوهرمم اعصابش خورد شد پاشد رفت تو اتاق

اینام با کلی طعنه و کنایه رفتن 

خیلیییی ناراحتم این اتفاق خونه من افتاده 

چون من همیشه بهترین خاطره هارو میسازم تو خونم 

الانم شوهرم بهم میگه اصلا مهم نیست

ولی نمیخوام روابطشون بهم بخوره

تازگی بهتر شدن با هم بعد ازدواج ما

و اینکه خب خواهر شوهرمم اصلا نمیدونم چرا یهو رد داد انگار که از جای دیگ اعصابش خورد باشه یهو سر یه چیز دیگ خالی کرده سرما

حالا بگید من الان چیکار کنم

مادرشوهر پدر شوهرمم با من سرد رفتار کردن موقع خداحافظی ولی اخر شب مادر شوهرم بهم پیام داد که ممنون بابت شام و پذیرایی

نمیدونم تیکه انداخته الان یا چی!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دخالت نکن در جواب مادر شوهرت بگو ممنونم دوست نداشتم این اتفاق پیش بیاد با همسرم صحبت میکنم شما هم ...

من پیامشو باز نکردم ساعت ۱۰ رفتن نیم ساعت پیش پیام داد

والا نمیدونم چیکار کنم

منم ناراحت شدم خب

اصلا بحثی هم باشه بین شوهرمو و خواهرش بوده این سر سنگینی ها با منی که عروسشونم و تازه میزبانم بودم ناراحتم کرد

حتی نگفتن عزیزم به دل نگیر پا شدن حق به جانب رفتن 

مادر شوهرت ناراحت بوده بخاطر بچه هاش کاری به شما نداره تشکرش هم تیکه نبوده 

شاید خواهرشوهرت  نظرش این بوده که یه شخص از فامیلشون نباید جلو شوهرش و شما به عنوان عروس خانواده کوچیک بشه برای همین طرفداری اون شخص رو کرده 

یکم که ناراحتیشون کم شد یه شب خونه مادرشوهر جمع بشید کدورتی نمونه 

مادر شوهرت ناراحت بوده بخاطر بچه هاش کاری به شما نداره تشکرش هم تیکه نبوده شاید خواهرشوهرت نظرش این ...

اره راست میگی

ولی اون شخص رو همه میشناسن حتی خانواده شوهرمم خیلی خوششون نمیاد خیلی هم بزاشون مهم نیست حرف زدن راجب اون چون فامیل نزدیکم نیست

نمیدونم چرا اینجوری شد 

شوهرمم بحثش این بود الکی طرفداری ادمای مزخرفو نکن

حالا نمیدونم

مثلا قبلا هم‌ میومدن خونم شبش پیام میدادن مرسی عالی بود و فلان

الان بدون سلام و علیکی نوشته ممنون بابت شام و پذیرایی

بعدشم اخه من چه گناهی کردم موقع خداحافظی جوری رفتار کردن انگار من باعث ابن بحث بودم با لج رفتار میکردن

مادرشوهرت آدم خوبیه. منظوری نداشته. و فقط قصدش واقعا تشکر بوده

امیدوارم 

حالا منم ادمی نیستم که دعوایی باشم

برای اینکه دلم میخواد رابطشون درست شه تاپیک زدم مشورت بگیرم

حتی اگه قصد تیکه هم داشته باشه من مودبانه تشکر متقابل میکنم بابت اومدنشون حالا امیدوارک قضیه ختم بخیر شه

مادرشوهرت آدم خوبیه. منظوری نداشته. و فقط قصدش واقعا تشکر بوده

امیدوارم 

حالا منم ادمی نیستم که دعوایی باشم

برای اینکه دلم میخواد رابطشون درست شه تاپیک زدم مشورت بگیرم

حتی اگه قصد تیکه هم داشته باشه من مودبانه تشکر متقابل میکنم بابت اومدنشون حالا امیدوارک قضیه ختم بخیر شه

اره راست میگیولی اون شخص رو همه میشناسن حتی خانواده شوهرمم خیلی خوششون نمیاد خیلی هم بزاشون مهم نیست ...

شرابط عادی نبوده همه چی ریخته بهم برای همین مثل همیشه تشکر نکردن به دل نگیر 

به نظر من مادر شوهرت خانمه خوبیه فقط برخورد پسر و دخترش ناراحتش کرده نتونسته مثل همیشه رفتار کنه 

تو این دو سه ساعت هم که طول کشیده پیام بده برای تشکر حتما خودشون باهم داشتن ماجرا رو دوباره بررسی میکردن حتما به خواهرشوهرت هم زنگ زدن صحبت کردن

شرابط عادی نبوده همه چی ریخته بهم برای همین مثل همیشه تشکر نکردن به دل نگیر به نظر من مادر شوهرت خان ...

اخه چی بگم بهش

از طرفی شوهرمم میگه حق نداری بهش زنگ بزنی

منم فکرامو ریختم رو هم دیدم حق واقعا با هیچکدوم نبوده

اصلا چرا یه ادم گند باید این گرمی خانواده رو متزلزل کنه