2777
2789
عنوان

دخترم همبازی نداره

511 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من دخترم نزدیک 3سالشه 

هیچ دوستی نداره

همسایه هامون چندتا بچه هست، همشون بزرگن

همسایه روبرو دختر 8ساله،هراز گاهی میاد خونمون

ولی بعضی وقتا هم بدخترم بی محلی میکنه

دخترم  خیلی گریه میکنه

امروز میگفت فلانی من دوس نداره، دلم براش شکست. 

از صبح تاشب همش لجبازی میکنه. حوصله اش سر میره

هوا هم خیلی گرمه. نمیشه جایی برد. تا شب بشه باباش بیاد

نمیدونم چیکار کنم. 

سعی میکنم باهاش بازی کنم، ولی باز کلافه است، همش گوشش تیزه، بچه ها بیان راهرو و.... 

خیلی دلم براش میسوزه. 

امروز از صبح تا غروب فقط نق زد. منم دعواش کردم

بعد بردم پارک، دیدم با بچه ها بازی میکنه. دیدم یه بچه اذیتش میکنه، تا برسم چندتا چپ وراست زد تو صورت دخترم... 

منو مادر بچه دعواش کردیمو.... 

ولی الان دلم برا دخترم کبابه، خوابم نمیبره

تو شهر غریبم. کسیو ندارم اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش کارتون بذار باهم ببینید، باهمدیگه کیک درست کنید، بازیای مختلف از اسباب بازی فروشی بگیرید که امکانش باشه بزرگترا هم بازی کنن شماهم باهاش بازی کنید مثل پازل

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

خب اقدام کن یک عضو جدید به خونه تون اضافه کن

اینجوری بدتر میشه عزیز

چون بچه بیارم 

مجبورم به اون رسیدگی بیشتری داشته باشم. 

الانه که کل تایمم با دخترم، اینجوریه

یه بچه دیگه، بیاد که... دخترم تنهاتر میمونه

وایییی دقیقا مشکل من هیچکس مث خدهر برادر براش نمیشه من پسرم ۲سال ۸ ماهشه دیدم بچم خیلی سختشه تازه تو فکر اقدام بودم ناخاسته باردار شدم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

اینجوری بدتر میشه عزیزچون بچه بیارم مجبورم به اون رسیدگی بیشتری داشته باشم. الانه که کل تایمم با دخت ...

تفکرت اشتباهه 

بچه بیاری دخترتم هواسش میره سمت بچه بعدشم یکسال ب بعد همبازی هم میشن 

اکر قصد اوردن داری زمانی بیار ک اختلاف سنی کم باشه وگرنه ب مشکل میخوری

اینجوری بدتر میشه عزیزچون بچه بیارم مجبورم به اون رسیدگی بیشتری داشته باشم. الانه که کل تایمم با دخت ...

نه اینطور فکر نکن اتفاقا همش میخواد کنار خواهر یا برادرش باشه ، مادرو پدر نمیتونن دائم با بچه بازی کنن الان من سه تا بچه دارم مدام باهم بازی میکنن با این حال بازم حوصله اشون سر می‌ره چه برسه به بچه ای که تنها هست

واسش کارتون بذار باهم ببینید، باهمدیگه کیک درست کنید، بازیای مختلف از اسباب بازی فروشی بگیرید که امک ...

کلی اسباب بازی فکری و پازل داره

باهم بازی میکنیم

ولی همش میگه ننی بیاد بازی کنیم