2777
2789

امروز تولدم بود و برام هیچی نگرفت اصلا تولد براش مهم نیست فقط برا بچمون کیک میگیره

منم حساس

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بخواد بخره میتونه سرویس جواهر بخره ها ولی با یه کیک سر و همش ته میاره تهش گل بخره هیچ وقت تو این سال ها دست نکرد تو جیبش برام طلا بخره 

ما زن هام‌عاشق طلاییم 

هرچی خریدم از خودمه

تبریک مبگه  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

صادقانه بگم شده سالهایی که دستش خالی بوده یه کیک خریده، شده سالی هم سرویس طلا خریده ،تو‌این همه سال یه بارم فراموش کرده تولدمو البته اونم به لطف مامانش و کاراش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

کاش حداقل برابچم که اولین تولدش بود تولد می‌گرفت یا حداقل یه کادو خودم که هیچی نه من مهم هستم نه بچه اش حالا اگه براش روز مرد رو یادت بره نه تولد کادو نخری زمین آسمون رو خبر دار میکنه 

ببین بعضی خانواده ها کلا تولد رو جدی نمیگیرن

شوهر خواهر من اوایل اینطوری بود؛ اصلا تبریک هم نمیگفت ؛ از عمد نه ها؛ اینطوری عادت کرده بود

الان خواهرم عادتش داده دیگه هرسال یه چیزی میخره تبریک  میگه

صادقانه اصلا اهل رمانتیک بازی نیست خودم میگم اینو میخام بخر😂 بستگی به جیبش داره اگه داشته باشه میبرمش طلافروشی یا مسافرت اگه ن که هرچی باشه میگم کلا بزن به حسابم😂 خیلی رک خودمم ناراحت نمیکنم