2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود

41 بازدید | 4 پست

بازم شوهرم هیچی برام نگرفت این همه سال بهش فهموندم که ناراحت میشم و انتظار دارم هر سال میگه پولدار بشم برات تولد میگیرم هر سال بهش میگم من ی شاخه گل یا یه جفت جوراب راضیم میکنه ولی بازم همون آش و همون کاسه 

فقط میگه کارت ک پیشته برو برا خودت چیزی بخر

همیشه باید گریه و قهر باشه تو این روزا

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

هر سال روز قبل تولدت بگو فردا منتظرم بایه دست گل و کادو هر چند کوچیک بیای خونه 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت

تنها نیستی من از روزی که ازدواج کردم نه برام تولد گرفته نه کادو حتی تبریک هم نگفته تازه یه بار روز زن تبریک بهم نگفته چه برسه کادو بخره فکرشو بکن دردم گرفته بود برا زایمانم حتی منو نبرد بیمارستان گفت خودت  با اسنپ برو خوابم میاد  😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نیستی من از روزی که ازدواج کردم نه برام تولد گرفته نه کادو حتی تبریک هم نگفته تازه یه بار روز ز ...

وای چرا اینجورین شوهرای ما من هر دفعه گریه زاری راه ميندازم بازم عوض نمیشه

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار