2777
2789
عنوان

خانوما ایده میخوام برای شروع یه کار

5575 بازدید | 10 پست

خانوما لطفا هر ایده ای که برای کار با سرمایه ۳۰ میلیون بنظرتون میاد پیشنهاد بدید خیلی ممنونم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

خودم ایده ام بوتیک لباس کودک یا پرورش قارچ هستش ولی باز دلم میخواد نظراتتونو بدونم شاید خیلی بهتراز ایده خودم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من امشب وقتی فهمیدم خواهر کوچیکه ام ماهی ده میلیون یا حتی بیشتر درآمد داره با سرمایه خیلی کمتر از این تصمیم گرفتم همه مدارک و تحصیلات و ...بذارم در کوزه آبش رو بخورم البته خواهرمم هم فوق لیسانسه ولی عقلشم کار کرده :)))

دوره های تخصصی پوست دید و دو سه سال هم وقت گذاشت توی کار فیشال  البته تا معروف شد تو.گرونترین سالنهای شیراز مشتری داره 

خودشم سالن نمیزنه که گرفتار سرمایه و مالیات و مجوز و...خیلی شیک یه اتاق دربست تو.هر سالن معروفی بخواد در اختیارشه 

نمیدونم روحیه ات با اینجور کارا سازگاره یا نه ولی با این.پول برو کار ناخن یا تتو یا پوست و ماساژ و اینا یاد بگیر فعلا گویا پول تو همیناست

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
والا من امشب وقتی فهمیدم خواهر کوچیکه ام ماهی ده میلیون یا حتی بیشتر درآمد داره با سرمایه خیلی کمتر ...

ممنونم اره اینم خوبه ولی من اصلا استعدادی تو زمینه ارایشگری ندارم و متاسفانه علاقه هم ندارم بیشتر هدفم برای شوهرمه خودم بخاطر دخترم نمیخوام زیاد درگیر بشم

عزیزم من هم یه پیشنهاد دارم میتونی لباس شب کرایه بدی سعی کن لباسهای دست دوم بگیری یا الان که محرم لباسها آف خوردن لباس بخری هر لباسی رو حداقل شبی ۳۰ تا ۵۰ تومن میتونی کرایه بدی هم کار راحتی هم پر سود 

فقط خدا  

عزیزم میتونی ابا شب کرایه بدی سعی کن لباس دست دوم و نو گیر بیاری یا الان که محرم از تولیدی ها نصف قیمت بگیری میتونی هر لباس رو شبی ۳۰ الی ۵۰ کرایه بدی کار راحت و پرسودی هست

فقط خدا  
عزیزم میتونی ابا شب کرایه بدی سعی کن لباس دست دوم و نو گیر بیاری یا الان که محرم از تولیدی ها نصف قی ...

ممنونم عزیزم

والا من امشب وقتی فهمیدم خواهر کوچیکه ام ماهی ده میلیون یا حتی بیشتر درآمد داره با سرمایه خیلی کمتر ...

سلام دوست عزیز من ساکن استان قزوینم متن شمارو بعد چندسال دیدم دنبال کسب درآمدم به این کاری که خواهرتون انجام میدن علاقه دارم لطف میکنید از خواهرتون بپرسید برای گذروندن دوره پاکسازی پوست باید کجا برم و مدرکشو بگیرم میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم