2777
2789
عنوان

کراشم فکر نکنه داداشم شوهرمه😐💔

765 بازدید | 34 پست

امشب با داداشم رفته بودیم حرم بعد کراشم رو هم دیدم. 

اطلاعات و شناخت کراشم از من جوری نیس که بدونه داداش دارم یا نه و از شانس بدم قیافه ی من و داداشم خیلی کم به هم شباهت داره و توی نگاه اول اصلا مشخص نیس ما خواهر و برادریم 🫤 و قسمت بد ماجرا اینجاست که من عادت دارم دست داداشم رو میگیرم انگار بچه کوچیکا🤦🏻‍♀️😂 ایندفعه هم دستش رو گرفته بودم داشتیم میرفتیم سمت در خروجی که بیایم بیرون دیگه و همون لحظه کراشم اومد داخل و با هم چشم تو چشم شدیم، یه نگاه به من کرد یه نگاه به دستامون 😭 من سریع دستمو کشیدم جوری که داداشم با تعجب برگشت نگام کرد منم دستمو بردم سمت روسریم مثلا خراب شده🤦🏻‍♀️

یعنی کراشم با خودش چه فکری کرده؟ وای من داشتم تا مرز زدن مخش میرفتم نباید اینجوری میشد، چیکار کنم وایی؟؟ 

_ اما القلوب المنکسره العباس کفیلها💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تا حدی مخشو زدی قطعا ارتباطی بینتون هستیا بش بگو یا عکسشو استوری کن داداااااششششش کی بودی تتتتتت� ...

خیلی ضایع هست برم بهش بگم اون داداشم بودا 😂 پیجم رو نداره 😂🤦🏻‍♀️

با این دستی که تو سریع کشیدی شک کرده😂😂 حداقل عادی رفتار میکردی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
راس میگه اگه استوری و عکسات و میبینه عکس برادرت و بذار بنویس پشت و پناه برادرم

نمیبینه متاسفانه وگرنه تا الان همه ی استوریام داداش بیچارم بود 😂😂

کی شک کرده؟ داداشم یا کراشم؟ 😂

کراشت عسلم کراااشت😂😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
باید همون موقع به یه بهونه ای داداشتو داداش صدا میزدی مثلا میگفتی داداش برگشتنی واسه مامان فلان چیزو ...

اون لحظه انقدر هول کرده بودم که فقط تونستم دستمو بکشم 

من نمیدونم چرا تا میبینمش دستپاچه میشم دفعه ی قبل هم تا دیدمش افتادم بدبخت تعجب کرده بود نکنه این اسکلی چیزیه 😂😂