2777
2789

مامانم قهر رفته خونه مادربزرگم.ما یه شهر دیگه هستیم تا شهر پدریم ۳ ساعت فاصله هست.خودم باردارم.به همسرم گفتم بریم آشتیشون بدیم و مامانمو برگردونیم بقیه نشنون. به مادرم هم گفتم میایم دنبالت. شوهرم گفت نمیام.زنگ زد به مامانم، مامانم کلی چیز مشت سر بابام گفت و اینکه چطوری بابام زدتش.

بعد حالا شوهرم گفت زنگ زنگ بزنم به بابات ببینم این کارای بچگونه چیه، من گفتم زنگ نزن.زنگ زد.حین زنگ زدن گفتم درمورد دعواشون چیزی نپرس.

اولش نپرسید بعد شروع کرد که این چه کاریه و ...

بابام هم پشت تلفن کلییییی دری وری درمورد مامانم می گفت.من ناراحت شدم .به شوهرم گفتم سریع تمومش کن و گوشیو قطع کن.ولی شوهرم داشت فقط گوش میداد.دیگه اعصابم داشت بیشتر بهم میریخت به شوهرم گفتم مگه میخوای آشتیشون بدی که زنگ میزنی.اونا دعوا کردن تو هم داری سواستفاده می کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شوهرت ربطی ندازه .و بنظرم خق با اونه.مادر پدر تو قهر کردن .ن مادر پدر اون . !!!

درضمن توی این سن ،این لوس بازیا چیه؟؟؟ مادرت دوماد گرفته دیگ این قهر چه صیغه ایه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

چرا بغل دست شوهرت حرف میزنی خب ک بفهمه دعوا کردن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نباید اصلا به شوهرت معلوم میکردی

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

كاش نميزاشتي شوهرت بفهمه 

الان به نظرش تورو هم بزنه چون بابات سر مادرت اورده مشكلي نيست و كلي اختلاف سر اين ماجرا و سركوفت خواهي شنيد

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

اشتباه از خودت بود شوهرتون قاطی قضیه کردی

هیچوقت هیچوقت دعوای پدرمادرتو نباید به همسرت بگی بهتر بود از یه بزرگتر تو فامیلای خودتون کمک میخواستی اونم به صورت پنهانی

اکثر مردا جنبه ندارن هی میکوبن تو سرت 

دیگه برات درس عبرت بشه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

خب وقتی ادم میخواد دو نفر رو اشتی بده معلومه که با دو طرف حرف میزنه و حرفاشون رو میشنوه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

خودت گفتی اشتیشون بدیم خب 😐

تا نفهمه داستان چیه مگه میشه کسیو اشتی داد؟

باید حرفای دو طرفو گوش کرد دیگه 

اگه نمیخوای همسرت چیزی بدونه و دخالتی بکنه اصلا نگو بهش نه اینکه بگی بعدشم حرف بارش کنی ...

بعد شوهرم با ناراحتی و عصبانیت به بابام گفت یه دقیقه دیگه بهت زنگ میزنم.

قطع کرد با عصبانیت بهش می گفتم چرا زنگ زدی.بابام داره حرف میزنه چرا آرومش نمی کنی، هدفت چی بود از زنگ زدن.خیلی اعصتبم بهم ریخته بود از دست بابام از چرتوپرتایی که جلو شوهرم می گفت.از دست شوهرم هم ناراحت بودم که چرا نیومد بریم دنبال مامانم ولی الان هیییی زنگ میزنه.ابن وسط در یخچالو هم محکم کوبیدم از عصبانزت.

شوهرم هم عصبانی شد و دوتا بشقاب جلوش بود پرت کرد خورد شد و دادو بیداد کرد و رفت بیرون