هر چیزی بهش بگی میگه ببینم مامان چی میگه بیشتر برنامه ریزیا رو مامانم انجام میده ماشین خونه زمین همه چی به اسم مامانم هست هیچ وقت تولد و سالگرد ازدواجشون و یا روز زن یادش نمیره باوجودیه خودش تو شهرمون رییس اداره بزرگیه و کلی رو حرفش حساب میکنن منم دوست دارم نامزدم همین جور باشه
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مامانم ولی خیلی صبوره اینجور که بابام میگه اول زندگی خونه مادرشوهر بوده ولی هیچ وقت دعوا نکرده میگه با حوصله و زبون خوش از اونجا رفتیم تو جمع هم همیشه از بابام تعریف میکنه و احترامشو داره
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مامان با زن داداشاش.هم تعامل خوبی داره یه احترام متقابلی بینشون هست من فکر میکنم به خاطر اینه که زود هر چیزیو جواب نمیده صبر میکنه بعد اروم شدن با احترام بیان میکنه ولی من نمیتونم باید فوری جواب بدم