2777
2789

هر چیزی بهش بگی میگه ببینم مامان چی میگه بیشتر برنامه ریزیا رو مامانم انجام میده ماشین خونه زمین همه چی به اسم مامانم هست هیچ وقت تولد و سالگرد ازدواجشون و یا روز زن یادش نمیره باوجودیه خودش تو شهرمون رییس اداره بزرگیه و کلی رو حرفش حساب میکنن منم دوست دارم نامزدم همین جور باشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خوش بحالت از نعمت بزرگی برخوردار بودی

کاش نامزد خودمم همیجور باشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم ولی گردن نمیگیره میگه ما هم دعوا و قهر داریم ولی اول زندگی قول دادیم جلو شماها نباشع 

منم همینجوری بزرگ شدم. هیچوقت دعواشونو ندیدم. هر چی بود محبت بود و گل و هدیه خریدن. کاش زندگی همه ی بچه ها اینجوری تو آرامش می گذشت. می تونم تصور کنم دیدن دعوای پدر و مادر یا داشتن پدر و مادر خشن چقدر می تونه ترسناک باشه‌.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
منم همینجوری بزرگ شدم. هیچوقت دعواشونو ندیدم. هر چی بود محبت بود و گل و هدیه خریدن. کاش زندگی همه ی ...

مادرم همیشه میگه به جنگ شوهرت نرو فقط با زبون. مردا با حرف زود نرم میشن