2777
2789
عنوان

کیست اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 28 پست
چرا؟ چرا عمل نشد؟طب سنتی گفت دوسین برای هر نوع کیست غده تومور عالیه من چند روزه دارم میخورم

گفتم ك عزيزم شدتش زياده كيست بقدري زياد شده ك با لاپروسكوپي نشد از اندام هاي داخلي جداش كنن چون دكترش ميترسيد خدايي نكرده روده يا جاهاي ديگه اسيب ببينن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تقریبا ۵سال داشتم دوتا غده نزدیک پریودی بزرگ میشد اندازه یک گردو که به عصب پاهام فشار وارد میشدبعدش کوچک میشد تا ماه بعد قصد جراحی داشتم که با طب سنتی⬅️تقریبا ۱۰ روز صبح وشب ترکیب عسل طبیعی باسیاه دانه درست کرده بودم ومیخوردم هر بار ۱ق غ

البته در همون موقع پریودی انجام دادم 

وغروب هم یک لیوان دمنوش رازیانه با ۱ق غ از عسل وسیاه دانه ترکیب کردم خوردم الان چند سال گذشته وخدا روشکر برگشت نداشت

مال من ۷ سانت بود دکترم یه دوره جستیران داد که فقط یه سانت کوچیک شد بعدش هم مارولین،  این دو تا قرص بهم یائسگی زودرس دادن، بعد خودم سرخود یه دوره ویتاگنوس خوردم بهتر شد، ۴سانت شد

سلام من تقریبا ۵سال داشتم دوتا غده نزدیک پریودی بزرگ میشد اندازه یک گردو که به عصب پاهام فشار وارد م ...

سلام عزیزم -میگن سیاه دانه برای کیست ۀندومتریوز خیلی بده که - شما کاملا خوب شدین؟