2777
2789
عنوان

تا یکم اعتماد به نفسم میره بالا

47 بازدید | 3 پست

مسخرم میکنن ، هزار نفر هم بگن خوشگلی وقتی یه نفر مسخره میکنه گیر میکنم رو حرف اون یه نفر 

نه اعتماد به نفس گزاشتن برام نه عزت نفس دلم میخواد کله مو از تنم بکنمممممم حس میکنم دیگه با آرایش هم خوشگل نمیشم همش گریم میگیره خسته شدم🙂💔

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید💔🙏🏼

برات مهم نباشه خب

برا خودت باش خودت رو دوست داشته باش ملت همیشه ایراد و انگ می‌زارن روت

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
برات مهم نباشه خببرا خودت باش خودت رو دوست داشته باش ملت همیشه ایراد و انگ می‌زارن روت

چقدر مهم نباشه آخه من چهره مو دوست دارم انقدر مسخره کردن دیگه از خودم بدم میاد

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید💔🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مهم نباشه آخه من چهره مو دوست دارم انقدر مسخره کردن دیگه از خودم بدم میاد

کسی اشکال میگیره که خودش اون چیز رو ندارم

مثلا من بینی م خیلی خوبه یک دختره بینی اش متوسط بود به من گفت بینی ت بزرگ رو به پایینه😑🤦🏼‍♀️

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه