2777
2789
عنوان

آیا شوهراتون به حجابتون گیر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 40 پست
منم مذهبی نیس ولی مثلا روی کوتاه بودن مانتو حساسه هزار بار چک میکنع چیزی پیدا نباشه یا ی ذره گردنم پ ...

یا روسری س کم بره عقب جلوی همه میگه درست کن شالت رو 

با اینکه حجاب منم مجردی دیده میگه اون وقت مجرد بودی موقعیت فرق داشت:/

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
حجاب براش مهم نیست من حس میکنم مردایی که به دلیلی غیر از مذهبی بودن به پوشش زنشون گیر میدن خودشون نگ ...

کافیه اینو بهش بگم ی جنگی راه میندازه ک بیا و ببین!!!!!!بهشم گفتم تو مگه نگاه بدی به دیگران داری ک گیر میدی به حجاب من میگه من نه ولی مردارو ک میشناسم !!!!حالم از این توجیهش بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چیکار میکنی؟من خسته شدم😭😭😭

فعلا ک عروسی نکردم لباس کوتاهامو دور از چشمش میپوشم

من از همون دوران دوستی اتمام حجت کرد شوهر شما خودشو نشون نداده و الان کنار اومدن باهاش سخته اما چیکار میشه کرد

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
کافیه اینو بهش بگم ی جنگی راه میندازه ک بیا و ببین!!!!!!بهشم گفتم تو مگه نگاه بدی به دیگران داری ک گ ...

چقدر مثل شوهر منع 

منم همش میگه هم جنسام رو می‌شناسم همه مثل من نیستن ولی واقعا چشم پاک که هست 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
کافیه اینو بهش بگم ی جنگی راه میندازه ک بیا و ببین!!!!!!بهشم گفتم تو مگه نگاه بدی به دیگران داری ک گ ...

بهش بگو غیرتم دیگه تا یه حدی قشنگه 

از یه جایی ببعد فقط میشی فرشته ی عذاب من 

منم از جای دیگه خشممو روت تخلیه میکنم کلا زندگیمون به فنا میره 

شل کن شوهر عزیز 

بهش بگو غیرتم دیگه تا یه حدی قشنگه از یه جایی ببعد فقط میشی فرشته ی عذاب من منم از جای دیگه خشممو رو ...

اینم ناگفته نماند که میگم عذابم میدی میگه باشه پس کاری ندارم ولی دوست داشتنمم نسبت بهت کم میشه!!!!گفتم اوکی دوست داشتنی ک بخاطر حجاب بخواد کم شه همون بهتر ک نباشه اصلا ، دو روز خوبه باز شروع میکنه گیر میده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خوب شد لااقل همین اول گفت فهمیدی با خودش چند چنده همسرم تو چند سال دوستی ی کلمه گیر نمیداد به من!!!! ...

میگفت اگر دوسم داری باید حجاب بگیری.

گفتم مردیکه من هنوز یک ساعتم نمیشه ک‌میشناسمت

منم خسته شدم خواهر از دستش دلم میخواد از اج اینم شده آرایش کنم و لخت شم اصلا اه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ...

ای گفتی  انقدر حرص میخورم پیر شدم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭