بچه ها من واقعا خسته شدم،شوهرم آدم مذهبی ام نیست بگم بخاطر اونه !!!خیلیییی به حجابم گیر میده!منم ی مدت ب لباسش گیر میدادم ولی دیگه نکردم گفتم شاید درست شه اونم اما بدتر شد ک بهتر نشد!!!!!دوست بودیم و خب حجاب منو دیده بود اما نمیدونم چرا اونموقع چشمش باز نبود تا حرف میزنم میگه تو دوستی نمیتونستم چیزی بگم منو ول میکردی و میگغتی به تو چه اما الان زنمی دلم نمیخواد اینجوری بپوشی و فلان!!!!عین زنای سن بالا شده لباس پوشیدنم همه پوشیده و اصلا ی چیزایی ک حالم بهم میخوره!!!!فقط وقتایی ک بادوستام میخوام برم اونجوری میپوشم ک دلم میخواد و آرایش میکنم ک جدیدا رو همونم حساس شده!!!!چیجوری رفتار کنم باهاش دیگه گیر نده؟؟؟؟
منم مذهبی نیس ولی مثلا روی کوتاه بودن مانتو حساسه هزار بار چک میکنع چیزی پیدا نباشه یا ی ذره گردنم پ ...
یا روسری س کم بره عقب جلوی همه میگه درست کن شالت رو
با اینکه حجاب منم مجردی دیده میگه اون وقت مجرد بودی موقعیت فرق داشت:/
تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠 من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
حجاب براش مهم نیست من حس میکنم مردایی که به دلیلی غیر از مذهبی بودن به پوشش زنشون گیر میدن خودشون نگ ...
کافیه اینو بهش بگم ی جنگی راه میندازه ک بیا و ببین!!!!!!بهشم گفتم تو مگه نگاه بدی به دیگران داری ک گیر میدی به حجاب من میگه من نه ولی مردارو ک میشناسم !!!!حالم از این توجیهش بهم میخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کافیه اینو بهش بگم ی جنگی راه میندازه ک بیا و ببین!!!!!!بهشم گفتم تو مگه نگاه بدی به دیگران داری ک گ ...
چقدر مثل شوهر منع
منم همش میگه هم جنسام رو میشناسم همه مثل من نیستن ولی واقعا چشم پاک که هست
تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠 من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
بهش بگو غیرتم دیگه تا یه حدی قشنگه از یه جایی ببعد فقط میشی فرشته ی عذاب من منم از جای دیگه خشممو رو ...
اینم ناگفته نماند که میگم عذابم میدی میگه باشه پس کاری ندارم ولی دوست داشتنمم نسبت بهت کم میشه!!!!گفتم اوکی دوست داشتنی ک بخاطر حجاب بخواد کم شه همون بهتر ک نباشه اصلا ، دو روز خوبه باز شروع میکنه گیر میده 🤦🏻♀️🤦🏻♀️