overnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 17 عنوان بچه ها دانشگاه آزاد اسلامی کاردانی رشته قنادی داره 157 بازدید | 4 پست بعد موندم کاردانی قنادی برم یا کارشناسی طراحی لباس هردورو دوس دارم اگه تجربه ای از دانشگاه قنادی و فضاش دارین و اینده اشو اینده طراحی لباس و اینابگیننن لطفنننخیلییییی گیج شدم چیکارر کنممم 1403/05/10 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirin980 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 1346 کارشناسیداره واینک قنادی چیهستازش اطلاع چقدر داری دختر شهریور ماهی ❤متولد ۱۳۷۷ ❤کارشناسی معماری
overnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 17 کارشناسیداره واینک قنادی چیهستازش اطلاع چقدر داری ببین کارشناسی قنادی نداره مشهد اگه داره دانشگاه علمی کاربردی دارشمن آزاد اسلامی میخوام برمبعد انوع کیکه تارت و دسر و چیزای کافیشاپیو انواع نان های فانتزی و و و
shirin980 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 1346 ببین کارشناسی قنادی نداره مشهد اگه داره دانشگاه علمی کاربردی دارشمن آزاد اسلامی میخوام برمبعد انوع ک ... خب منم میخوام برم یاد بگیرم اگ اطلاعاتی داری بگو بهمکدوم دانشگاه علمیکاربردیدارهازش ممنونمیشم بگی دختر شهریور ماهی ❤متولد ۱۳۷۷ ❤کارشناسی معماری
overnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 17 خب منم میخوام برم یاد بگیرم اگ اطلاعاتی داری بگو بهمکدوم دانشگاه علمیکاربردیدارهازش مم ... ببین اگه میتونی آزاد اسلامی بری خیلی بهتره چون مدرک علمی کاربردی بدرد نمیخورهازاد اسلامی ترمی ۷ تومنه قسطی ام قبول میکنن فک کنم و اینکه دوبار درسال باید شهریه پرداخت کنی