2777
2789
عنوان

بیاید یه روش بگم رای حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 41 پست

بعدتا چهل روز ساعت چهار صبح سوریه حشرو می‌خونید ساعتش خیلی مهمه ساعت مبایلتونو ساعت چهار میزارید رو زنگ که زنگ بخوره  ده دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان 

نظر من اینه که آدم خوبه نذر و نیاز و دعا کنه و حاجتش از خدا بخواد ولی نه اینکه اینجوری به خودش سختی بده که بعدش که نشد از همچی زده بشه در صورتی که اصن صلاحش نبوده

بزور که نمیشه جانم یچیزایی به وقتش قشنگه توکل و صبر مهمه خودتونو نندازید تو نذرای پر زحمت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

بعد یه کاغذ و خودکار هم برمی دارید که این چهل روز رو علامت بزنید که یه روز جا نندازین 

و در موقع خوندن سوره ی حشر نباید با کسی حرف بزنید 

و یه نکته ی دیگه باید رو به قبله بشینید برای خوندن

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه ها فقط ساعتش خیلی مهمه 

باید بعد اذان صبح و قبل از طلوع آفتاب باشه و اینکه شما مثلاً زنگ گوشیتو میزارید رو ساعت ۴یا۴:۳۰دیقه تا چهل روز باید رو همین ساعت بزارید و در همین ساعت باید سوره خونده بشه

این روشی که گفتمو امتحان کنید حتما حاجت میگیرید 

بعد بیاید خبر حاجت رواییتونو توی همین تاپیک بگید

یعنی از فردای پنج شنبه که غسل گرفتیم جمعه باید شروع ب خوندن کنیم تا ۴۰ روز؟؟

بله

خدارو شکر حال روحیم خرابه چقد خوشحال شدم ب ارزوت رسیدی خداروشکر

سلامت باشی عزیزم 

ان شاالله به همه آرزوهای خوبت میرسی به زودی.

شک نکن فقطططط دعا کن .حتی یک لحظه هم شک نکن.

این اعتماد و اطمینان داشتن به خدا واقعا خیلییی مهمه.اونایی که دعا میکنن ولی ناامیدن حاجت نمیگیرن.

خدای مهربونم دوستت دارم
نه اشتباه میکنیخیلیی که دعا و اصرار کنی مطمئن باش میده باور کن من امتحان ‌کردم.حاجتم محال بود ولی دو ...

ببخشید نماز جماعت منظورم نماز حاجت هست 

اشتباه تایپی بود 

خدای مهربونم دوستت دارم