2777
2789

مادرشوهرم مخالف ازدواج ما بود وخانواده منم مخالف بود ولی ب حرفشون گوش ندادیم ازدواج کردیم ازوقتی ازدواج کردم ی ماه اول خوب بود برام ازاون بعد ی روز خوش ندیدم .ب همه چیمون دخالت میکنه شوهرم  هرچی اونا بگه ب حرف اونا گوش میده حتی ازمادرش میترسه بامن رابطه هم داشته باشه انگار خواهر برادریم یدونم بچه ۴ ماهه دارم پارسال ک باردار بودم شوهرم با مادرش دعوا شد رفتم نزارم دعوا کنن بامشت زد توشکمم ک بچه بیفته الان ب همه چیه دخترم دخالت میکنه نمدونم میبرم گوشاشو با سوزن سوراخ کنن  همسایه یدونم وسایل نمیگیره براش .گاه میگه زمستون پیش مامیمونه شوهرمم میگه بچه مال اوناهس مال ما ن توزمستونم باهاشون میمونه هرچی پول داره برای اونا خرج میکنه برام هیچی نمیگیره ی گرونم نمیده چن روز پیش دعوامون شد رفتم خونه پدرم هرروز زنگ میزد ک بیام بیارم بعد ۶ روز اومدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم کارش گوسفند اینا هس شبا توکوه میمونه صبا میاد ظهرا میره صبح ک اومد پتورو تو تراس پهن کرد درار کشید مادرشم زود اومد ازخونه پیش اینا با متلک های این شروع شد نمیدونم بچه یکم بزرگ شه تورو نمیدونه ک مادرمو میدونه ازتوخوشش نمیاد گفتم چی میگی دگ خسته شدم ها ازت این حرفا چیه میگی مث بچه نمدونم عقل نداری یاچی

یعنی چی یه حیاط میشینید؟ تو روستا هستین؟ نباید از اول قبول میکردی... دیگه الان با یه بچه میخوای چکار میکنی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نباید قبول میکردی باهاشون همسایه بشی

همسایه نیستیم تو ی حیاطیم فقط خونه هامون جداهس.بچه هم ک متاسفانه بااین ک قرصم میخوردم ولی باز باردار شدم حتی خواستم سقط کنم نزاشتن.شوهرم وقتی فهمید دختره همش میگف دختره اه الان ک ب دنیا اومده نمیزارم ی نفس راحت بکشم ب همه چیه بچم دخالت میکنن همشون

یعنی چی یه حیاط میشینید؟ تو روستا هستین؟ نباید از اول قبول میکردی... دیگه الان با یه بچه میخوای چکار ...

من قبول نکرده بودم ب من میگف خونه جدا میگیرم ولی بعد ازدواج زد زیرش کارشم ول کرد گوسفند خرید کلا منو سرکار گذاشت

خودشم کارش گوسفند اینا هس شبا توکوه میمونه صبا میاد ظهرا میره صبح ک اومد پتورو تو تراس پهن کرد درار ...

چرا یه بچه رو این وسط بدبخت کردی؟ شما که گفتی بعد یه ماه رفتارشون عوض شد. حالا ما چی بگیم عزیزم خود کرده را تدبیر نیست

چ پدرسگیه ننش همش زیر سر اونه (ببخشید مجبور میکنید بگم)ببین چاره ات یا جدایی ملکی هست یا سیاست داشته ...

ننش هرچقد هم خوب باشم ی عفریته هس همش ازم بدگویی میکنه پیش شوهرم کلا مارو ازهم دیگه سرد کرده خیلی ادم بددل بدیه خداازرو زمین برش داره