2777
2789

احساس تنهایی میکنم،اینجا هیچ کسیو ندارم با خانوادمم صحبت میکنم برا اینکه نفهمن حالم بده همش خودمو خوشحال و راضی نیشون میدم….صمیمی ترین دوستمم ی شهر دور رفته ازدواج کرده با اون فقط درد دل میکردم ک الان باردار شده دلم نمیاد بهش از ناراحتیام دیگه بگم ب اندازه ی کافی خودش سختی داره،نمیدونم چیکار کنم؟؟؟😭😭😭نه با شوهرم میتونم حرف بزنم نه با کسی حس خیلیییی بدی دارم از همه چی بدم میاد

از چی ناراحتی؟ اینجا بگو خودتو خالی کن هرچند منم روحیه داغونی دارم

اول اینکه تولدت با تاخیر مبارک دوستم آخرین تاپیکتو ی لحظه رفتم دیدم،برا منم چنین چیزی پیش اومده بود:-) تازه فکر کن برا پرسنل خانمشم تولد گرفته بود و کادو داده بود بهشون !!!بهشم حرف بزنم میگه اونارو همکارم یادم میندازه!!!!!!!:-)

واقعا از همه چی دلم گرفته همه چیییییی😭😭😭😭نمیدونم چم شده دلم میخواد فقط گریه کنم

خیر سرش شرکت داره ۹۰ درصد پرسنلشم خانمن نمیذاره پیشش کار کنم !!!!!!کلا با کار کردنم داره مخالفت میکنه درصورتیکه از اول حق همه چیو داد بهم الان ی جوری رفتار میکنه خودم پشیمون شم و بشینم تو خونه فقط!!!احساس افسردگی گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه تولدت با تاخیر مبارک دوستم آخرین تاپیکتو ی لحظه رفتم دیدم،برا منم چنین چیزی پیش اومده بود: ...

عزیزم منم افسردگی دارم 

مادر ندارم خواهر ندارم برادر ندارم. بچه ندارم 

شوهرم بچه نه نه ست. بابامم رفته طرف زن دومش

پول هم ندارم. اجازه سرکار فتن هم ندارم 

فقط دوست دارم بشینم و زجه بزنم 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

منم همینطور .

اهدافی داشتم رویاهایی ارزوهایی .  در وقت و زمونش پول کافی نداشتم و نرسیدم 

وقتی میبینم بقیه چقدر راحت و بی دردسر  میرسن خب ناراحت میشم .‌واقعا  تو خونه موندم  و بشور و بساب میکنم اح اح  ادم افسرده میشه خب.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم همینطور .اهدافی داشتم رویاهایی ارزوهایی . در وقت و زمونش پول کافی نداشتم و نرسیدم وقتی میبینم ب ...

حالم از خونه داری بهم میخوره از به قول شما بشور و بساب متنفرررمممم این زندگی ایی نبود ک آرزوشو داشتم😭😭😭همسرم از نظر تحصیلی از من پایینتره همش ادعاش میشه ک مثل تو درس نخوندن ولی الان وضعمو ببین شرکت خودمو زدم و فلان،ادعاش خداست…..اصلا اعتماد به نفسم به شدت اومده پایین 😭😭😭حالم از خودم بهم میخوره روز هزار بار فقط به خودکشی دارم فکر میکنم😔

چرا عزیزم؟ 

یکم قوی تر باش

برو پولایی ک شوهرت درمیاره خرج کنبرو انواع کلاس 

کلاس ساخت گیفت 

ساخت شمع 

باشگاه و..... 

خرج کن این پولارو بابا

گاهی لازمه ادم برای رسیدن ب خواسته هاش یکمم بجنگه

حتی از همین هنرا و کلاسا میتونی کسب درامد کنی زیاد منفعل بودنم خوب نیست اصلا

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
چرا عزیزم؟ یکم قوی تر باشبرو پولایی ک شوهرت درمیاره خرج کنبرو انواع کلاس کلاس ساخت گیفت ساخت شمع باش ...

فداتشم دوستم ممنونم از راهنماییت همسرمم همش میگه برو کلاس!!!ولی خسته شدم دلم نمیخواد اینجا کلاس برم دلم میخواد برم سرکار تو محیط بیرون و اینکه چالش بزرگم اینه ک تو این محل باید با حجابی برم بیرون ک حجاب من نیست،این خیلییی اذیتم میکنه بخوام راحت و آزاد باشم ک هرروز باید ماشین مسافت دورتری برم ک واقعا تا ی حدی امکانپذیره هرروز نمیتونم پاشم برم تا کجا🤦🏻‍♀️

فداتشم دوستم ممنونم از راهنماییت همسرمم همش میگه برو کلاس!!!ولی خسته شدم دلم نمیخواد اینجا کلاس برم ...

خب مسلمه خودت داری خودتو ازار میدی 

وگرن شرایطت اونقدر شرایط هزاردهنده ای نیست

باید گاهی خودتو وفق بدی با شرایط 

گاهی بجنگی برای رسیدن ب خواستت

کلا باید خم و چم کار دستت بیاد سوار زندگی شی

وگرن زندگی منتظرتو نمیمونه

خیلی خانوما ارزوشونه پول داشته باشن برن دنبال رویاها و ارزوهاشون 

برن دنبال رفاه و اسایش

کار کردن خییییلی سخته 

بعد شما چی؟ 

البته شما خواستتون محترمه

ولی الان ک نمیشه برید سرکار جور دیگه ای عمل کنید خب

ناراحت نشید ولی بیشتر دارید لوس بازی درمیارید

موفقیت کلید شادی نیست، بلکه شادی کلید موفقیت است؛ اگر آنچه انجام می‌دهی دوست بداری، موفق خواهی بود. ❤️
منم دقیقا مثل توام و از خانواده ام فاصله گرفتم و روزام با ناراحتی و افسردگی میگذرهنسیم شهر اونقدرام ...

تو کجایی عزیزم؟ برا من خیلیییی سخت و عذاب آور شده😔😭از شمال شهر تهران بیای نسیم شهر سنگینه….اونم همسری که هی تو این محل بهت گیر بده اینجوری برو اینجوری رفتار کن اینجوری بگرد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خودش میگه من اگه جای تو بودم قبول نمیکردم بیام….فکر نمیکردم اینقدر اذیت شم خسته شدم دیگه